Truxor Wetland Equipment AB söker en Ekonomichef

Truxor Wetland Equipment AB söker en Ekonomichef

Truxor Wetland Equipment AB söker en
Ekonomichef


Vem vi söker

Vi söker en Ekonomichef med HR-support. Till denna tjänst söker vi en person som brinner för att vara delaktig i verksamheten och som vill ta sig an utmaningen att vara en del i ett företag med snabb tillväxt och stor utvecklingspotential. Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och dokumenterad erfarenhet inom redovisning och löneadministration. Det är meriterande om du har jobbat i en liknande roll med minst 5 års erfarenhet.
Kandidat eller civilekonomutbildning är också meriterande.

Din arbetsroll

Dina arbetsuppgifter består av att följa upp och analysera de mål som bolaget har, rapportera till moderbolaget löpande och delta i prognosarbete samt årsredovisning. Idag upprättar en extern ekonomifirma månads/årsbokslut. Tillsammans med en extern ekonomifirma så ansvarar du för att sköta löpande bokföring/redovisning och löneadministration samt de arbetsuppgifter som hör till en ekonomienhet, så som reskontrahantering, dokumenthantering och statistik m.m. Som ekonomichef hos oss har du även ett ansvar för HR-support och jobbar nära verksamheten och servar och stöttar övriga enheter med din kompetens.

Vem du är

Som person tror vi att du som söker är driven, noggrann med framåtanda, positiv och prestigelös med god samarbetsförmåga. Du är affärsmässig, strukturerad och kommunikativ och du räds inte för att säga vad du tycker och du har en förmåga att se helhet såväl som intresse för detaljer.
Du har en positiv inställning och ser fram emot nya utmaningar tillsammans med oss.

Du ska ha en god förmåga att prata och uttrycka dig i skrift såväl på svenska som engelska. Ett krav är även god data- och systemvana samt att du har goda kunskaper i Excel och Word. Har du tidigare arbetat i affärssystemet Monitor (gärna G5) så är detta meriterande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Intresserad? Tveka inte att skicka in din ansökan till ansokan@doroteamekaniska.se.

Kontaktpersoner

Jan David Arnoldsson, VD, tel 0942-25880

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Jan David Arnoldsson
Telefon 094225880
Email Mejla Jan David Arnoldsson
Område Dorotea
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.truxor.com
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Truxor Wetland Equipment AB (www.truxor.com) är baserat i Dorotea och är med sitt varumärke Truxor världsledande tillverkare av amfibiemaskiner med tillhörande verktyg för vassklippning, sjörensning, miljömuddring och oljesanering. Sedan 1990 har företaget levererat, tillverkat, utvecklat och låtit innovativa tankar ta form. Merparten av försäljningen sker till utlandet via återförsäljare på alla kontinenter.
Bolaget omsätter drygt 100 mkr med god lönsamhet och ingår sedan april 2019 i den börsnoterade teknikkoncernen Lagercrantz Group AB (www.lagercrantz.com).
Vår styrka är att alltid ligga i framkant med nya innovationer och utvecklade produkter.