Dorotea Mekaniska AB söker produktionschef

Dorotea Mekaniska AB söker produktionschef

I rollen som produktionschef är du direkt underställd VD och har ansvar att leda den dagliga driften av produktionen, samt att leda inköpsavdelningen. Utöver detta har du även stort ansvar att verka operativt bland personalen på respektive arbetsstation.

För att jobba som produktionschef bör du vara civilingenjör, högskoleingenjör eller ha motsvarande erfarenhet av produktion i tillverkningsindustri. Du bör vara trygg och erfaren i rollen som chef, duktig på att bygga dynamiska team och att ta hand om talanger. Du bör vara ansvarstagande, initiativtagande och arbeta resultatinriktat med god effektivitet och kvalitet för att nå uppsatta mål. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Datorvana i affärssystemet monitor är meriterande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Tillträde efter överenskommelse.

Facklig företrädare (Unionen): Reidar Olofsson, 0942-258 84 Frågor besvaras av VD Torbjörn Hahlin, 070-665 65 64, 0942-258 88.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Torbjörn Hahlin
Telefon 094225880
Email Mejla Torbjörn Hahlin
Område Dorotea
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.doroteamekaniska.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dorotea Mekaniska AB är med sitt varumärke Truxor världsledande tillverkare av amfibiemaskiner med tillhörande verktyg för vassklippning, sjörensning, miljömuddring och oljesanering. Merparten av försäljningen sker till utlandet via återförsäljare på alla kontinenter. Bolaget omsätter omkring 70 mkr med god lönsamhet och ingår sedan april 2019 i den börsnoterade teknikkoncernen Lagercrantz Group AB(www.lagercrantz.com)