Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

CNC-operatör/Programmerare till Seldén Rigging

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en teknisk lagspelare med ett öga för detaljer och programmering? Har du tidigare bakgrund inom tillverkningsindustrin? Då kan du vara den vi söker som CNC-operatör/Programmerare till Seldén Rigging!

Seldén Rigging fortsätter växa och söker efter en erfaren maskinoperatör till sin anläggning i Svartå. I rollen som CNC-operatör kommer du att ha ansvar och övervaka dina maskiner, du kommer att rigga maskinen, mata in material och byta verktyg efter detalj. Läsa och tolka ritningar samt processinstruktioner för att sedan utföra arbetet efter dessa. Du kommer även efterkontrollera detaljer efter ritning.

Seldén Rigging erbjuder en tjänst i ett internationellt företag med en kreativ miljö, varierande arbetsuppgifter, en arbetsplats med stark sammanhållning och god arbetsmiljö. Vi ger dig möjlighet att fortsätta utveckla dina kunskaper inom de ovan tekniskt angivna områdena. Du kommer få en gedigen introduktion för att få de bästa förutsättningar i rollen som CNC-operatör.

Personprofil
Vi söker en erfaren CNC-operatör som ska ha goda kunskaper inom programmering/ CAM-beredning (esprit). Du har lång erfarenhet av svarv, fräs och är mycket tekniskt bevandrad. Vidare söker vi en person som är självgående, drivande, och noggrann. Du ska kunna jobba självständigt, vara trygg i att fatta beslut och ha viljan att utvecklas inom området.

Utöver ovan ser vi även att du:

* Kan svenska flytande i tal och skrift
* Har körkort och egen bil

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Tvåskift
Placering: Svartå

Företagspresentation
Seldénkoncernen är världens ledande tillverkare av master och riggsystem i kolfiber och aluminium för jollar, kölbåtar och yachts. I koncernen ingår Seldén Mast AB och Seldén Rigging AB i Sverige, Seldén Mast A/S i Danmark, Seldén Mast Ltd i England, Seldén Mid Europe i Holland, Seldén Mast SAS i Frankrike samt Seldén Mast Inc i USA.

Koncernens omsättning uppgår till ca 350 MSEK och antalet anställda är ca 200 st. Ytterligare information hittar du på www.seldenmast.com.

Om PerformIQ
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Helena Bergström på helena.bergstrom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Helena Bergström på helena.bergstrom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!