Kvalitetsingenjörer till Outokumpu

Kvalitetsingenjörer till Outokumpu

Nu söker vi dig som är ingenjör och har erfarenhet av kundkontakt. Vi rekryterar kvalitetsingenjörer till Outokumpu i Degerfors!

Vill du vara en del av ett globalt framgångsrikt företag som är världsledande inom rostfritt stål? Ett företag som producerar något hållbart, miljövänligt och designat för att hålla för evigt? Bra! Vi expanderar och utökar nu vår teknik- och kvalitetsavdelning med tre kvalitetsingenjörer / Special Project Leads.

I rollen som Special Project Lead kommer du att agera som projektledare för kunder med höga och specifika krav och önskemål. Du kommer till ett framåtlutat företag där du kommer få utvecklas personligen och skapa ett stort kontaktnät både inom och utanför Outokumpu. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Atmosfären på avdelningen präglas av stort samarbete, yrkesstolthet och utpräglad förbättringskultur. Du får arbeta i en internationell miljö.

På Outokumpu främjar vi mångfald, rättvisa och inkludering. Vi gör allt för att alla anställda ska känna sig välkomna och ha lika möjligheter.

Dina arbetsuppgifter
  • Hantera och samordna specialprojekt
  • Ansvara för att utfärda inspektionstestplaner, tillverkningsplaner, kvalitetsplaner och annan kundspecifik kvalitetsdokumentation
  • Projektleda och samordna kommunikationen mellan säljorganisationen, specialprojektkunderna och bruket
  • Hantera och samordna interna och externa kvalificeringar av nya produkter
  • Stödja och assistera i reklamationshanteringsprocessen
  • Stödja och assistera vid genomgångar av tekniska specifikationer
Värt att veta

Du kommer att tillhöra Business Support som ingår i Teknik- och kvalitetsavdelningen och rapportera till Manager Business Support.

Våra förväntningar

Du har en teknisk kandidatexamen och gärna tidigare erfarenhet av projektledning samt erfarenhet av att hantera komplicerade kundkrav. Du behärskar engelska och svenska flytande, i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen bör du ha stor kommunikations- och förhandlingsförmåga då du behöver kommunicera både med kunder, våra produktionsavdelningar, vår säljorganisation och andra intressenter. Du är nyfiken, vill utvecklas, lära dig nya saker och tar gärna eget initiativ.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Email Mejla Eva Sahlin
Område Degerfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech