Driftsäkerhetsingenjör till Outokumpu

Driftsäkerhetsingenjör till Outokumpu

Nu söker vi dig som är ingenjör och har god analytisk förmåga. Vi rekryterar en Driftsäkerhetsingenjör till Outokumpu i Degerfors!

Vi vill ha dig! Är du en ingenjör med utmärkt analytisk förmåga? Då är du den vi söker! Outokumpu i Degerfors söker just nu en Driftsäkerhetsingenjör som kan hjälpa oss att ta vår produktion till nästa nivå. Som en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att arbeta med spännande teknik och utveckla innovativa lösningar för att öka säkerheten och förbättra processerna. Då den här rollen är ny har du också chans att vara med och utforma och utveckla den! Så vad väntar du på? Ansök nu och ta ditt första steg mot en spännande karriär hos en global marknadsledare inom rostfritt stål!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig ett varierande, ansvarsfullt och spännande arbete och du blir en del av ett mycket engagerat och kompetent team. Du får möjlighet att utvecklas i en verksamhet som ligger i framkant och där medarbetarna trivs, samt en chans att göra skillnad och bidra till företagets framgång. Du kommer till en organisation som har förtroende och respekt för din kapacitet att ta ansvar, vara proaktiv och arbeta självständigt.

På Outokumpu främjar vi mångfald, rättvisa och inkludering. Vi gör allt för att alla anställda ska känna sig välkomna och ha lika möjligheter.

Dina arbetsuppgifter
  • Analysera och följa upp data. Utifrån dessa driver du förbättringsarbete
  • Analysera tekniska fel och störningar på utrustning
  • Analysera driftsäkerhet och utfall av utförda åtgärder
  • Arbeta med förrådsoptimering/reservdelsstyrning
  • Driva, leda samt utbilda organisationen i arbetssätt som ökar tillförlitlighet
  • Skapa rutiner och instruktioner
  • Delta i investeringsprojekt
Värt att veta

Som Driftsäkerhetsingenjör blir du en nyckelperson i vårt arbete med att förbättra tillförlitligheten i vår produktionsutrustning. Du kommer att stödja organisationen i att införa arbetssätt enligt reliability konceptet inom Outokumpu. I den här rollen kommer du, tillsammans med produktion och underhåll, att säkerställa att underhållsverksamheten bidrar till optimal driftsäkerhet och underhållseffektivitet.

Du rapporterar till Manager Manufacturing Excellence & Asset Management.

Våra förväntningar

Du har en teknisk högskoleutbildning med inriktning mot maskin-, produktions- eller underhållsteknik. Tidigare erfarenhet i liknande roll och/eller inom produktion är meriterande. Vidare är du van vid att arbeta med olika IT-system och programvaror. Språkkunskaper i svenska och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav.

Som person är du driven och tar gärna egna initiativ. Du är strukturerad och har en god analytisk förmåga och en vilja att lära. Du trivs med att arbeta mot uppsatta mål och är mån om att nå ett gott resultat. För att lyckas i rollen har du lätt för att samarbeta och du har en mycket god förmåga att kommunicera och inspirera människor omkring dig.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Email Mejla Eva Sahlin
Område Degerfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 13 apr 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech