Sommarjobbare i Degerfors

Sommarjobbare i Degerfors

Söker du ett sommarjobb där du får möjlighet att bidra till en värld som varar för evigt?
Vi på Outokumpu i Degerfors producerar hållbart rostfritt stål. Nu söker vi sommarvikarier till avdelningar inom produktion, underhåll och lager. Vi söker även sommarvikarier till Supply Chain Management. Välkommen med din ansökan!


Vad innebär ett sommarjobb hos oss?

Ett sommarjobb på Outokumpu kan vara ett första steg in i en mycket lärorik och spännande framtid. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en tillverkande industri i världsklass som har säkerhet och arbetsmiljö högst på agendan. Vi arbetar med ständiga förbättringar och drivs av starka värderingar, Outokumpus Ways of Working:
 • Vi arbetar säkert
 • Vi nyttjar kraften i ett Outokumpu
 • Vi levererar
 • Vi utvecklar medarbetare och värdesätter mångfald
 • Vi agerar hållbart
 • Vi är en pålitlig partner
Vad innebär ett sommarjobb hos oss?

Vi söker sommarvikarier till följande befattningar:
 • Processoperatör – Som operatör arbetar du med bl.a. övervakning av produktion, slipning, delning, betning av plåt, travers- och truckkörning samt CNC-bearbetning. Produktionsflödets olika steg innebär en stor variation av arbetsuppgifter.
 • Underhållstekniker – I vår underhållsavdelning arbetar du med bl.a. förebyggande och / eller hjälpande underhåll av elektrisk eller mekanisk karaktär samt översyn av utrustning.
 • Lagerpersonal – I vårt centralförråd arbetar du bl.a. med godsmottagning, interna transporter, truckkörning samt inventering.
 • Personal inom Supply Chain Management (SCM) – I de här rollerna arbetar du med produktions- och transportplanering samt orderhantering och rapportering.
Vi ser gärna att du för närvarande studerar eller har studerat logistik, SCM eller har motsvarande erfarenhet inom området. För att lyckas i de här rollerna är det viktigt att du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och tycker om att samarbeta, både med kollegor i både ditt eget team och i andra funktioner.

Arbetstiden varierar beroende på vilken avdelning du kommer jobba på. Den mest vanliga skiftformen hos oss är 5-skift men även 2-skift och dagtid förekommer. Inom SCM är det dagtid som gäller.

Perioderna för sommarvikariaten varierar men sträcker sig generellt från juni till mitten av augusti. Ange därför gärna från vilket datum du är tillgänglig.

Självklart erbjuder vi dig ett omfattande introduktions- och upplärningsprogram.

Vem är du?

Som person är du engagerad, ansvarstagande och har ett starkt intresse att arbeta inom tillverkande industri. Du är säkerhetsmedveten, nyfiken och tycker om att arbeta både självständigt och i tillsammans med andra.

För arbete inom produktion, underhåll och lager gäller följande:
 • Din utbildning behöver inte vara avslutad för att sommarjobba hos oss, men vi ser gärna att din gymnasieutbildning är inom industri/teknik eller liknande
 • Det är ett krav att ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss
 • B-körkort är ett krav för de arbeten som kräver truckkörning.
För övriga arbeten är det meriterande.
 • Goda kunskaper i svenska är ett krav. Kunskaper i engelska är en fördel.
 • Truck- och traverskort är meriterande. Ange tydligt i din ansökan om du har detta.
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din inställning och ditt engagemang!

Vi främjar mångfald, jämlikhet och inkludering i Outokumpu. Vi gör allt för att alla medarbetare ska känna sig välkomna och bli lika behandlade och ha lika möjligheter.

Frågor om din ansökan och rekryteringsprocessen besvaras av Rugile Boliene, rekryterare, som du kan kontakta via e-post: rugile.boliene@outokumpu.com

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2023 på vår hemsida. Vi anställer löpande och därför kan tjänsterna tillsättas innan dess. Tveka inte att skicka in din ansökan idag!
Mer info
Område Degerfors
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (26 dagar kvar)