Projektledare till Degerforsbyggen

Projektledare till Degerforsbyggen

Ser du möjligheter i varje uppdrag och tycker om att bygga förtroende? Slår ditt hjärta extra hårt för projektledarollen? Har du god teknisk kompetens och drivs av att leda andra? Degerforsbyggen är i en spännande tillväxtfas och därför söker vi ytterligare en projektledare för att utöka vårt team. Som projektledare driver du självständigt, och med stor ambition, såväl stora som små projekt - från ax till limpa.

Hos Degerforsbyggen finner du en omväxlande, rolig och bred roll inom ett mycket välmående och familjärt bolag där ett hållbarhetsperspektiv är viktigt.

Välkommen till Degerforsbyggen - En hållbar värd för en attraktiv kommun!

Om Degerforsbyggen

www.degerforsbyggen.se är ett helägt bostadsföretag till Degerfors kommun. Företaget äger bostäder, servicehus, kontors- och affärslokaler. Degerforsbyggens fastighetsbestånd innefattar 837 lägenheter och 113 lokaler totalt 70 858 kvm som är fördelat på fyra områden: Degerfors, Strömtorp, Svartå och Åtorp.

Degerforsbyggen erbjuder

Degerforsbyggen erbjuder en arbetsplats som främjar ett kollektivt lärande och ger dig stora möjligheter att utvecklas i din roll. Här utbyts kunskaper inom bolaget, där såväl juniora som seniora medarbetare tar lärdom av varandra. Engagerande och nytänkande är företagets värdegrund. Som anställd hos oss erbjuds du såväl friskvårdsbidrag 2000 kr/år, förmånliga pensionslösningar som personalaktiviteter.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare är du underställd fastighetschefen och arbetar med projektledning av ny- och ombyggnationer samt underhållsrelaterade projekt kopplat till fastigheter. I rollen ansvarar du för:
 • Utredningar för den egna verksamheten.
 • Utveckling av projektledingsprocessen med därtill hörande stödsystem och processer.
 • Budget och uppföljningsansvar för tilldelade projekt.
 • Upphandlingar enligt LOU.
 • Kontrollera och attestera fakturor.
 • Vara behjälplig med koordinering vid större renoveringar.
 • Löpande hyresgästkontakter och entreprenörskontakter.
 • Delta i det löpande kvalitetsarbete.
Vem söker vi?

För att lyckas i rollen har du:
 • En eftergymnasial teknisk utbildning inom bygg- och/eller fastighetssektorn eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
 • Goda kunskaper i Officepaketet.
 • Goda kunskaper i svenska såväl som engelska, i både tal och skrift.
 • God IT-kompetens.
 • B-körkort.
Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandling av entreprenader med tillhörande regelverk och upphandling inom ramen för LOU. Det är även meriterande om du innehar erfarenhet med att jobba i IT-miljö för fastigheters olika styr- och övervakningssystem.

För dig kommer problemlösning naturligt och att du har förmågan att jobba strukturerat och strategiskt med frågor av teknisk karaktär. Du har ett professionellt förhållningssätt och god analytisk förmåga. Rollen innebär många kontaktytor och det är av vikt att du har god förmåga att samarbeta med och skapa goda relationer med kollegor, leverantörer och hyresgäster/kunder.

Information och ansökan

I den här rekryteringen har Degerforsbyggen valt att samarbeta med AxÖ Consulting. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på mail: anneli.wallin@axoconsulting.se eller tfn: 072-398 02 77. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Sista ansökningsdag 29 januari 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Degerfors
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.varbi.com
Sista ansökningsdag 29 jan 2023 (2 dagar kvar)