Teamledare produktion, Outokumpu Degerfors

Teamledare produktion, Outokumpu Degerfors

Lockas du av en ledande roll med många kontaktytor i en högteknologisk produktion? Vi på Outokumpu söker nu en teamledare produktion som kommer att stötta en av våra avdelningschefer med produktions- och personalledning. Välkommen med din ansökan!

Vilka är vi?
Enheten Quarto Plate (QP) i Degerfors är specialiserad på rostfria kvartovalsade plåtar och vårt produktsortiment erbjuder mer än 300 variationer inom både dimensioner och recept. Hos oss kommer du till ett högteknologiskt och världsledande företag inom rostfritt stål med över 350 år av historia. Som medarbetare får du ta del av många fina förmåner och utvecklingsmöjligheter.

Avdelningen QPEV är i början av QPs produktionskedja och består idag av 40 engagerade kollegor. På avdelningen valsar vi plåtar i olika dimensioner och efter valsning sker värmebehandling samt planing av plåtarna.

Vad innebär rollen?
Vi erbjuder dig en bred roll med stor frihet. Som teamledare produktion supporterar du driftchefen (avdelningschefen) med både produktionsstyrning och personalledning. Du arbetsleder, håller i utvecklingssamtal, attesterar tider samt planerar personalresurser. Du har ett övergripande ansvar för att avdelningens produktion fortlöper, säkerställer leveranssäkerhet och prioriterar efter behov. Du styr produktion, samordnar eventuella kvalitetsproblem och utför riskbedömningar. Rollen innebär även flera olika kontaktytor och du kommer att delta i olika forum och projekt gällande säkerhet, kvalitet, underhåll och produktion samt löpande ha kontakt med externa leverantörer.

Ständiga förbättringar är en naturlig del av vår vardag och du kommer att bli en viktig del i olika projekt inom Lean (5S / Timwood). Finns intresset hos dig så ser vi att del av din utveckling är att utbildas inom Lean Six Sigma.

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är förlagda på dagtid.

Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller förvärvat motsvarande kunskaper via yrkeslivet. Då har även tidigare erfarenhet från industri- eller produktionsmiljö. Det är meriterande ifall du har tidigare ledarerfarenhet. Du har goda IT-kunskaper. Det är meriterande ifall du arbetat i SAP tidigare. Då du kommer att kommunicera på både svenska och engelska kräver tjänsten att du behärskar båda språken i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, har en egen drivkraft och är kreativ i din problemlösning. Du trivs med att arbeta med människor och har ett coachande förhållningssätt. Vi ser även att du trivs i en roll där ingen dag kommer vara den andra lik, med att ha många bollar i luften samtidigt och med att anpassa din prioriteringsordning efter verksamheten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Outokumpu har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Outokumpu erbjuder dig:
  • Tillsvidareanställning, med start omgående
  • Gym på arbetsplatsen
  • Fritidsförening med många olika förmånliga erbjudanden
Om ansökan
Tjänsten har start omgående, vänta därför inte med din ansökan då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver vem du är, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2019-04-10. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa Outokumpu för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Marianne Pettersson, tel: 054-771 85 40
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alternativt via tel:
08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marianne Pettersson
Telefon 054-771 85 44
Område Degerfors
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.