Operatörer till Outokumpu

Operatörer till Outokumpu

Är du tillgänglig för arbete omgående? Lockas du av att arbeta på ett högteknologiskt och världsledande företag som sätter säkerheten först? Då är det här något för dig! Nu söker vi flera CNC-operatörer till Outokumpu i Degerfors. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Till avdelningen Provning söker vi nu fyra CNC-operatörer som huvudsakligen kommer att maskinbearbeta provbitar innan provning. Du får ett självständigt och processdrivet arbete där du får nyttja din egna drivkraft och kunskaper inom maskinbearbetning. Produkten du kommer att arbeta med är rostfri grovplåt. För att nå ett lyckat resultat så innebär rollen även ett nära samarbete med gruppens engagerade medarbetare samt med övriga avsnitt i företaget, bland annat i vårt arbete med 5S (Lean). Tjänsten är heltid och beräknas pågå t.o.m. 31/7-2019.

Om dig
Du har en avslutad gymnasieutbildning inom industriteknik/teknik eller motsvarande erfarenhet samt kunskaper inom maskinbearbetning i styrda och manuella maskiner. Du har god it-vana och kunskaper inom Officepaketet. Då arbetet kommer att utföras på svenska är det ett krav att du behärskar språket i både tal och skrift. Vårt koncernspråk är engelska och det är därför meriterande ifall du behärskar även det språket.

Som person är du engagerad i ditt arbete, ansvarstagande, strukturerad och säkerhetsmedveten. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som med andra. Du bör även vara flexibel både gällande arbetstider och arbetsuppgifter.

Om anställningen
Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Adam Fransson Mörk via 054-7718552 eller adam.franssonmork@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC, operatör, industri, Degerfors, Adecco
Mer info
Kontaktperson Adam Fransson Mörk
Telefon 054-7718552
Område Degerfors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.