Mekaniker till Outokumpu

Mekaniker till Outokumpu

MEKANIKER TILL OUTOKUMPU I DEGERFORS

Arbetsuppgifter

I rollen som mekaniker kommer du att sköta förebyggande och avhjälpande underhåll men också delta i reparationer och renoveringar samt medverka vid el-reparationsarbete där så krävs. Du rapporterar utförda åtgärder i underhållssystemet Maximo och deltar aktivt i 5S-arbetet på arbetsplatsen. Arbetet innebär skiftgång.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning med verkstadsteknisk inriktning, alternativt att du har skaffat dig motsvarande kompetens genom arbetslivet. Du har goda erfarenheter av reparationer och mekaniskt underhållsarbete inom verkstadsindustrin samt goda kunskaper inom förekommande IT-system. Vi tror också att du har kunskaper kring svetsning, hydraulik samt felsökning. Vidare tror vi att du:
  • Har goda kunskaper i ritningsläsning.
  • Att du har truckkort, traverskort och heta arbeten.
  • Är ansvarstagande, framåtriktad och noggrann
Om tjänsten

Tjänsten som mekaniker är en direktrekrytering där du blir anställd av Outokumpu. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Degerfors
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål och har visionen att bli den självklara ledaren. Kunder inom många olika industrier över hela världen använder vårt rostfria stål. Det är helt återvinningsbart, underhållsfritt och dessutom både starkt och hållfast. Ett material för att bygga en hållbar framtid.