Lokalvärd med teknisk kompetens

Lokalvärd med teknisk kompetens

Nu är Johannes på plats som fastighetschef för affärsområdet Kommunfastigheter & Degerfors Industrihus, dags att gå vidare med fler nya roller inom Degerforsbyggen:

Lokalvärd – som med engagemang och teknisk kompetens tar hand om hyresgästerna till Kommunfastigheter och Degerfors Industrihus AB

Vi söker nu dig som är redo att gå vidare från en roll inom bygg- alt fastighetsbranschen där du har haft en operativ roll likväl som att Du är duktig rent administrativt.
Du kommer att arbeta med att informera, prata med och ge service åt våra hyresgäster. Du samordnar reparationsarbeten samt mindre beställningsuppdrag.

Du är ute mycket och ser till att fastigheterna inom ditt ansvarsområde mår och fungerar bra och att hyresgästerna är nöjda. Du kommer att arbeta med budget för det aktuella området, likväl som du själv rent operativt är behjälplig avseende inkomna felanmälningar.

I rollen som "lokalvärd" arbetar du tight tillsammans med Johannes som är nytillträdd fastighetschef för affärsområdet, likväl som du har flertalet andra kollegor som du arbetar tätt tillsammans med.

Vår övertygelse är att med ditt engagemang, din kompetens och din goda förståelse för hur vi vill att vår verksamhet ska fungera framgent, blir en viktig kugge för vår fortsatta framgång.

Degerforsbyggen AB genomför nu en del förändringsarbeten, därför vill vi hitta Dig som vill vara med och driva det här tillsammans med oss.

Du kommer att ha många entreprenörskontakter likväl som dina hyresgästkontakter, vilket kräver en god förmåga att hålla en god kommunikation åt båda hållen.

Du ska känna dig trygg i att du har mandat att självständigt fatta beslut i den dagliga förvaltningen inom ramen för "din" budget. Du kommer själv att attestera fakturor som rör ditt ansvarsområde, ordning, reda & struktur vill vi att du har med dig i bagaget.

Vill Du vara med på Degerforsbyggen´s spännande resa framöver? Är det just Dig vi söker?

Vill du veta något mer?
Ring då till vår samarbetspartner i den här rekryteringsprocessen, Personalpoolen Mellansverige AB, Åsa Quarfordt på telefon 070/618 06 75, så berättar hon mer.

Vi vill ha din ansökan med ditt personliga brev och din CV snarast, dock senast den 5/10 2018.
Välkommen med Din ansökan!
Mer info
Område Degerfors
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Degerforsbyggen AB är ett helägt bostadsföretag till Degerfors kommun. Företaget äger bostäder, servicehus, kontors- och affärslokaler. Vårt fastighetsbestånd innefattar 809 lägenheter och 115 lokaler, totalt 68 000 kvm.

Vi förvaltar även Degerfors kommuns fastigheter samt Degerfors Industrihus.
Läs mer på www.degerforsbyggen.se