Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Nu söker vi en Fastighetsskötare
- serviceinriktad, kostnadsmedveten och allmänt händig

Den här rollen är direkt underställd fastighetschef, där du ansvarar för problemlösning i den dagliga förvaltningen inom ditt tilldelade område.
Vi vill att du precis som vi andra värnar om en positiv arbetsmiljö, där vi har stor respekt för varandra.

Du kommer att arbeta med felanmälan inom ditt område, se till att informationstavlor är a´jour likväl som att allmänutrymmen håller bra skick. Som person behöver du även vara uppmärksam på eventuella fel och brister som kan försämra fastigheternas skick.
Det kan innebära att beställa arbete från extern part i samråd med din fastighetschef alternativt områdesvärd.
Du har även ansvar för att attestera fakturor som rör ditt tilldelade område.

När det finns behov av information till hyresgästerna, så är det du som kommer att hålla i det, även reparationer avseende fastigheter, lägenheter och installationer kan vara andra dagliga arbetsuppgifter.

Naturligtvis ska du använda skyddsutrustning enligt de uppställda säkerhetsföreskrifter vi har, du tillser också att maskinerna sköts och underhålls.

Tillsammans med fastighetschef följer ni kostnadsutvecklingen inom ditt ansvarsområde och vilken inriktning ni ska ha.
Du ska hålla all dokumentation uppdaterad som rör ditt fastighetsskötarområde för internkontroller mm.

Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare 3 st fastighetsskötare – och vid behov arbetar gränsöverskridande över tilldelade områden så som större jobb, arbetstoppar, sjukfrånvaro, semestrar och liknande.
Vi värderar högt din sociala kompetens då du kommer att ha många kontakter med hyresgäster likväl som med entreprenörer.

Vi är ett tight team på Degerforsbyggen, där vi alltid ställer upp och hjälper varandra, även om någon arbetsuppgift ligger utanför just din arbetsbeskrivning. Det kräver också att du som person är flexibel och anpassningsbar.

Låter det här intressant?
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt, Best Bemanning & Rekrytering på tel 070- 618 06 75

Ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 20 juni 2021. Urval kan komma att ske under ansökningstiden.

Du skickar in din ansökan genom att logga in på: www.bestbemanning.nu/lediga-jobb
Mer info
Område Degerfors
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Degerforsbyggen AB är ett helägt bostadsföretag till Degerfors kommun. Företaget äger bostäder, servicehus, kontors- och affärslokaler. Vårt fastighetsbestånd innefattar 837 lägenheter och 109 lokaler, totalt 68 000 kvm.

Vi förvaltar även Degerfors kommuns fastigheter samt Degerfors Industrihus.
Läs mer på www.degerforsbyggen.se