Hoppa till innehåll
Yamaha Center Danderyd logotyp

Reservdelssäljare / Verkstadsbokning & support!

Försäljning av Yamaha reservdelar över disk och telefon samt att biträda vår verkstad med att planera dagarna i butiken i Danderyd.

Vi söker omgående en person, gärna med erfarenhet av branschen, som brinner för försäljning och fordon.
Din kontakt med kunden är mycket viktig i ditt arbete så du bör vara bekväm med kundkontakt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fritidsbåtar & motorcyklar, och försäljning av liknande produkter till slutkonsument.
Du skall ha god datavana och administrativ förmåga, vara en strukturerad person som gillar att ha många bollar i luften, älskar ordning och reda, och förstår vikten av god service. Vi vill även att du sätter stort värde och stolthet i att ansvara för att hålla vårt lilla men gedigna reservdelslager i ordning.

Du kommer få arbeta med ett glatt gäng med ett högt tempo, som sätter våra glada kunder i fokus i ur och skur. Arbetet är varierande och varje dag bjuder på nya utmaningar, stora som små.

Vi arbetar exklusivt med Yamaha motorprodukter.

Yamaha Center Stockholm är idag Europas största Yamahacenter och vi har som ambition att tillsammans med fler duktiga medarbetare fortsätta att öka. Vi levererar exklusiva produkter där varunamnet Yamaha står för både hårda och mjuka värden, och där kvalitet alltid varit ledstjärna.

De produkter vi säljer nyttjas till stor del under sommarhalvåret och nöjda glada kunder förväntar sig hög professionalitet och ett påläst bemötande.

Meriterande:
  • Erfarenhet av reservdelsförsäljning till fordon
  • Erfarenhet av verkstadsbokning
  • Körkort A B BE
  • Brinnande Båt & MC intresse.
Villkor:
Arbetstider: Mån-Fre 10-18 Lunch 45 min

Lördagar varannan vecka 10-15

Lön efter överenskommelse.

Heltid, Tillsvidare.

Urval sker löpande så skicka Din ansökan redan idag!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (-1 dagar kvar)