Hoppa till innehåll
NC Holding A/S logotyp

Tekniker till British MotorGroup Stockholm

Ansök nu
Har du passion för bilar och en önskan att jobba med legendariska varumärken? Då har en unik möjlighet öppnats. Sporras du av att arbeta med kompetenta och professionella kollegor och vara med på en unik resa? Då kan du vara den vi söker!

British MotorGroup Danderyd
British MotorGroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Vi befinner oss nu i ett expansivt skede och behöver stärka upp vår styrka av tekniker.
Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om passion. Det handlar om utveckling av individen och om verksamheten. Vi är 25 anställda som jobbar tätt tillsammans, med korta beslutsvägar och med mycket involvering av alla på anläggningen. Utöver det är vi övertygat om att fortbildning är oerhört viktigt. Och det erbjuder vi! Alla har en personlig utbildningsplan, omfattande såväl webb- som lärarledda utbildningar.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i teknikerteam bestående av åtta tekniker och en verkstadschef. Arbetet är varierande och innehåller alla olika typer av jobb. Vi tror på mixmodellen och låter därav alla jobba med alla olika typer av jobb, allt utifrån varje teknikers kunskapsnivå. Du blir en del av ett härligt och kunnigt team där du får möjlighet att vara med att påverka.

Din profil
Du har fordonsteknisk utbildning alt. eftergymnasial utbildning inom fordon samt minst tre års dokumenterad erfarenhet av att arbete som personbilstekniker.
Du tycker att det är kul och trivs med att själv planera dagen för att uppnå bästa tänkbara effektivitet och flöde. Utöver ditt tekniska kunnande är du van vid att söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Det är ett stort plus om du har kunskaper av att jobba med rutbyten.
Vi tar för givet att du har en god datavana.
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Du har minst B-körkort.
Självklart har du ett genuint intresse för bilar.

Dina personliga egenskaper
Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och levererar hög arbetskvalitet.
Du är stolt över ditt arbete och tycker det är viktigt att skapa nöjda kunder
Du har hög initiativförmåga, stort ansvarstagande samt ett brinnande engagemang.
Du är driven, duktig på att planera och strukturerad.
Du trivs med utmaningar och arbetar ihärdigt tills arbetsuppgiften är slutförd.
Då tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa kontakter är det självklart att du är socialt utåtriktad samt har en god kommunikation- och samarbetsförmåga.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan nu!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb