Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Trygg löneadministratör till uppdrag i Norrort

Ansök nu
Kort om uppdraget

Till vår kund som har sitt kontor beläget i Danderyd söker vi nu en lönespecialist/löneadministratör för uppdrag med start första oktober och löpande fram till februari 2024. Just nu ligger ett stort fokus på projekt, utveckling och processutveckling vilket gör att löneteamet behöver stöttning i det operativa lönearbetet. Din huvudfokus kommer vara att hantera lönekörningar från ax till limpa för ett antal bolag i koncernen, i Hogia Lön+.

I detta uppdrag har du möjlighet att arbeta hemifrån upp till tre dagar per vecka.

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag är troligen en van konsult, med en gedigen erfarenhet och trygghet inom löneområdet. Du har enkelt för att sätta dig in i nya sammanhang och är van att snabbt kliva in, förstå och bidra. Till detta uppdrag ser vi det som ett krav att du har erfarenhet från Hogia Lön + och som ett stort plus om du dessutom arbetat i Workday.

Låter detta som något för dig? Skicka in din intresseanmälan direkt eller hör av dig till ansvariga konsultchefer My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: payroll specialist, payroll administrator, lönekonsult, löneadministratör, lönespecialist, payroll consultant.
Mer info
Kontaktperson
My Andersson
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
19 okt. 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare