Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Djursjukhuschef till AniCuras Djursjukhus Albano

Ansök nu
Albano Djursjukhus, som ligger i Danderyd i Stockholm, är ett av de största djursjukhusen i Norden. Här arbetar ca 200 medarbetare varje dag med att ge hundar och katter avancerad djursjukvård, dygnet runt. Albano har sedan starten för ca 40 år sedan legat i framkant i forskning och utveckling av djursjukvård och på sjukhuset arbetar idag en rad specialister inom olika områden, vilket medför att sjukhuset är en remissinstans för många andra kliniker i Stockholmsområdet.

Om rollen
Som Djursjukhuschef för Albano har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften av Albano vilket innefattar dagliga prioriteringar, produktionsstyrning och fördelning av resurser för att optimera verksamheten att uppnå sina mål. Vid din sida har du Albanos ledningsgrupp som består av avdelningsansvariga veterinärer och sköterskor samt schemachef, HR och chefsveterinär. Som Djursjukhuschef för Albano rapporterar du till Regionchefen för Stockholm och har själv 10 direktrapporerande medarbetare.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Ansvar för den dagliga driften
  • Resultat- och budgetansvar
  • Säkerställa kvalitet samt nöjda medarbetare och kunder
  • Sätta ramverk för styrning av verksamheten i enlighet med den operativa modellen för AniCura
  • Tillsammans med din ledningsgrupp upprätta en verksamhetsplan med tydliga prioriteringar och aktiviteter för att optimera verksamheten
  • Fortsätta arbetet med att implementera den struktur- och kulturförändring som är en effekt av den transformationsresa organisationen befinner sig i
  • Bidra till regionens samverkan
Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning och flerårig ledarerfarenhet från en personalintensiv och tjänsteproducerande verksamhet där du har haft ett helhetsansvar för verksamhet, personal och ekonomi i en verksamhet. Du har stor känsla och intresse för djur och har med fördel arbetat inom den privata human- eller tandvården.

Vidare ser vi att du är en affärsinriktad och relationsskapande person som har lätt för att bygga förtroende. Du är nyfiken och har en stor vilja att sätta dig in i verksamheten och trivs i en affärsnära och operativ roll. Som ledare är du tydlig, inkännande och ödmjuk och du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar AniCura med Jurek. Du söker tjänsten via annonsen på jurek.se och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 eller researcher Sandra Waldnert på sandra.waldnert@jurek.se alt 076-002 69 37.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om AniCura
AniCura, som är en del av Mars Petcare, är en familj av noga utvalda djursjukhus och djurkliniker som erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 450 platser i Europa varav 35 platser i Sverige. Vi har ett heltäckande utbud av veterinärvårdstjänster med fokus på avancerad diagnostik och kirurgi och vi förenas i vårt veterinärmedicinska kunnande, vår yrkesstolthet och vår genuina kärlek till djuren. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanade miljö, där flera av Europas framstående specialister är verksamma.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Det är människorna som arbetar här och vår företagskultur som gör AniCura unikt. Vi har en stark gemenskap och tror på att vara en arbetsplats där medarbetare kan inspirera varandra, känna arbetsglädje och vara med och påverka sin vardag. Vårt breda nätverk av duktiga medarbetare skapar trygghet såväl för djurägare som internt. All samlad kunskap gör att vi kan driva nya idéer, forskning och erbjuda våra patienter specialiserad djursjukvård. Tillsammans står vi stadigt förankrade i den veterinärmedicinska världen med blicken riktad mot framtidens djursjukvård.

Varmt välkommen att bli en del av oss!
Mer info
Kontaktperson
Cecilia Strååt
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare