Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Djurälskande HR Business Partner till uppdrag i Norrort

Ansök nu
För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren HR Business Partner för ett konsultuppdrag fram till årsskiftet. Du kommer tillhöra ett team med engagerade och kompetenta HR-kollegor där du kommer att arbeta dedikerat med att stötta en specifik del av verksamheten.

Mer om rollen

I rollen som HR Business Partner arbetar du brett och verksamhetsnära med alla förekommande HR-frågor, både på en operativ och strategisk nivå. Rollen innefattar framför allt att driva HR-arbetet inom den aktuella verksamheten, att löpande stötta chefer och ledning inom verksamheten samt att bidra till att driva förändring av HR-processerna tillsammans med dina HR-kollegor. Du kommer bygga relationer med chefer, medarbetare, fackliga representanter och övriga stakeholders i verksamheten.

Dina arbetsuppgifter spänner över hela HR-området och innefattar bland annat:

arbetsmiljö och hälsa
arbetsrätt, förhandlingar och samverkan med de fackliga parterna lönebildning rekrytering, kompetensförsörjning och ledarskapsutveckling
HR-administrativt arbete

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en affärsnära roll i en föränderlig och dynamisk miljö. Du är lyhörd och har en god förmåga att förstå och sätta dig in i verksamhetens utmaningar och behov för att därefter kunna koppla HR-agendan till verksamhetens mål. Vidare är du trygg i din kompetens, ansvarstagande och bra på att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har sannolikt flera års erfarenhet av HR Business Partner-rollen och är bekväm med samtliga HR-processer i årshjulet. Din kommunikativa förmåga är god och du är intresserad av och bra på att skapa förtroendefulla relationer. Starkt meriterande är om du har tidigare erfarenhet av internationella matrisorganisationer och en förståelse för den komplexitet det innebär.

Erbjudande & ansökan

Du erbjuds en bred och utvecklande HR Business Partner-roll i en spännande och föränderlig miljö där du verkligen kommer att kunna göra skillnad. Vår kund har sin verksamhet i norrort, där rollen också är placerad. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek, med start så snart som möjligt. Längden på uppdraget är initialt fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning.

Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande då vi hoppas tillsätta denna roll så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Siri Morberg
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare