Deltids ekonom till uppdrag i Danderyd

Deltids ekonom till uppdrag i Danderyd

Arbetsbeskrivning:

Till en ideell verksamhet söker vi nu en ekonom till ett deltidsuppdrag. Du kommer självständigt ansvara för all löpande redovisning för verksamheten samt bistå vid administrativa uppgifter. I rollen sköter du kund- och leverantörsreskontra, månadsavstämning, rapportering samt bokslut. Du kommer även att stötta ledningen vid administrativa arbetsuppgifter i form av utskick, posthantering och övrig administration.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut
  • Administration
  • Stötta övriga organisationen
Vem är du?

Du har med fördel jobbat som ekonomiassistent i 4-5 år och är van att självständigt sköta all redovisning. Du trivs i breda roller där du får hoppa in där det behövs och serva organisationen. Vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat i ideell sektor eller föreningslivet. Som person är du prestigelös, flexibel och trivs i mindre organisationer. .

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa 6 månader, och för rätt person finns chans till direktanställning hos kunden. Tjänsten är förlagd på kundens kontor till stor del av arbetstiden men viss tid kan även ske på distans. Tjänsten är satt till 50-75% och sker på kontorstid. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Kontaktperson Gabriel Spennare
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Gabriel Spennare
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 28 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.