Roswi - Customer Service / Försäljningsassistent

Roswi - Customer Service / Försäljningsassistent

Roswi (roswi.se) är nordisk distributör för några av världens toppmärken inom Sport/Outdoor och Kök. Scarpa, Victorinox, Osprey, Big Agnes, Tramontina, Chef'n och Maglite är bara några exempel på varumärken vi distribuerar. Till försäljningsteamet söker vi nu en Customer Service/Försäljningsassistent som vill göra oss sällskap i våra nya fina lokaler i Danderyd. Om du tycker om matlagning och friluftsliv och samtidigt älskar att supporta och serva, ja då finns det ingen anledning till varför du inte ska ta chansen och söka tjänsten!

Jobbet innebär en stor variation av olika arbetsuppgifter. Din känsla för kundservice och din förmåga att hålla ordning och reda har du med dig redan när du börjar, övriga delar kommer du att få tid att lära dig på vägen, inte minst från din närmaste kollega. Ni tillsammans har som huvuduppgift att ge support till såväl våra kunder och leverantörer som våra egna säljare.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Kundsupport, produktinformation, reklamationer på mail och telefon
  • Hjälpa kunder att navigera i vår webshop
  • Skapa offerter och lägga försäljningsorder
  • Medverka vid mässor och andra events
Din profil
Eftersom tjänsten är junior kommer vi lägga fokus på dina personliga egenskaper, dina servande och administrativa förmågor och ditt intresse för våra produkter mer än dina faktiska erfarenheter. Med det sagt har du ändå hunnit arbeta minst ett par år med försäljning och kundservice i någon form. Som person är du hjälpsam, ambitiös och prestigelös. Du behöver vara flexibel och initiativrik för att snabbt kunna växla mellan uppgifter. Du är van vid Office-paketet och pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet av Dynamics NAV och Dynamics CRM så är det meriterande, men absolut inget krav.

Arbetstid: kontorstid, kund-supporten är öppen 8:00-16:30
Arbetsplats: kontoret i Danderyd eller vid behov hemifrån
Resor: några gånger per år i samband med mässor, events och besök hos större kunder
Friskvård: Ja
Pensionsavsättning: Ja

Kontakt. Infinity är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka företag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, tveka inte att kontakta Emil Nilsson, Infinity på Tel 070-5591192 eller Mårten Näsvall på mail marten.nasvall@infinityhr.se
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.infinityhr.se/
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom kök, sport, fritids- och outdoorliv. Under ett och samma tak samlar Roswi några av världens absoluta toppmärken. Produkter som är lika vackra att se på som fulländade i sin funktion. Allt är noga utvalt och testat av företaget självt. Bland de kända varumärkena finns SCARPA, Darn Tough, Big Agnes, Maglite, Biolite, Cabeau med flera. Mer information om Roswi AB återfinns på www.roswi.se