Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Förarsupport!

Publiceringsdatum
02 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Linnea Tylenius
Telefon
Ansök nu
Om företaget

Arval AB är ett
internationellt och spännande företag inom bil- och leasingbranschen som erbjuder företag operationell fullserviceleasing. Arval ägs av en av världens största banker, BNP Paribas.


Globalt har Arval 7 200 anställda och finns i stort sett över hela världen. Sverigekontoret är beläget i Danderyd med bra kommunikationer nära Mörby centrum. På kontoret i Danderyd jobbar 62 personer och sitter i fina nyrenoverade lokaler med restaurang och gym i huset. Vi är ett medelstort bolag men med stora muskler!

Din roll

Som Driver Experience Specialist är du delaktig i att leverera utmärkt kundservice till Arvals kunder som leasar sin bil eller bilar via Arval.

Arvals kunder hör dagligen av sig till Arval med olika frågor kopplat till sina leasade fordon. Detta kan gälla skadeanmälan, service- och underhåll, rapportering och klagomålshantering. Du kommer att hantera kundärenden som kommer in via telefon och mejl. Du kommer ha breda kontaktytor internt på Arval men även mycket dialog med kunder. Tillsammans med teamet kommer ni kontinuerligt arbeta med förbättring av tjänstens kvalitet och belåtenhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Leverera utmärkt kundservice
  • Svara på frågor kopplat till leasade fordon
  • Tillhörande administration
Din profil

Vi ser att du tidigare har arbetat med flera olika processer samtidigt och har god vana att hantera olika ärenden. Exempelvis inom en kundtjänstroll eller support.

Det är meriterande om du har en eftergymnaisal utbildning inom ekonomi då det finns goda möjligheter till utveckling på Arval. Det är även meriterande med tidigare erfarenhet från bank-eller försäkringsbolag eller bilbranschen.

Som person är du social och utåtriktad. Du arbetar strukturerat och är duktig på att få saker gjort. Vi ser även att du är en naturlig lagspelare som samarbetar med teamet för att uppnå goda resultat!

Varför arbeta på Arval

Att börja arbeta hos Arval
innebär en ypperlig chans till en karriär inom ett internationellt bolag där du blir en i laget där ni tillsammans skapar företagets framgångar. För den som vill fortsätta sin karriär inom bolaget så bygger du i denna roll en mycket bra grund för ditt nästa steg. Det finns flertalet olika arbetsroller och karriärvägar för den som visar framfötterna.

Om det är viktigt för dig med en
öppen, varm och välkomnade förtegskultur är Arval den rätta arbetsplatsen för dig. Arval är ett bolag i tillväxt med tydliga visioner och med ett målinriktat och utvecklingsinriktat fokus. Det är stundtals ett högt tempo vilket innebär att du behöver trivas i denna typ av fartfyllda arbetsmiljö

Rekryteringsprocessen
I denna rekryteringsprocess samarbetar Arval med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Clevry logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 jan. 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Fler jobb från samma arbetsgivare

Borås
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Marknadsföring
Företagslogga
Motala
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Sollentuna
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga