Hoppa till innehåll
Bavaria logotyp

Servicesäljare

Ansök nu
Vi söker fler medarbetare som tycker det är lika roligt som vi att ge kunder en unik bilupplevelse. Här kommer du ingå i ett team bestående av två Servicesäljare som rapporterar till Teamledare - ett mindre team då vi tror på närhet till chef, löpande feedback och att varje medarbetares bidrag syns och uppmärksammas. Vi är stolta över att återigen blivit certifierade som en Great Place to Work - ta chansen och bli en del av vårt härliga team!

Rollen
Till vår nya MINI-anläggning placerad i Danderyd söker vi nu Bavarias första Servicesäljare, en unik tjänst där du får chans att fördjupa dig inom hela flödet inom servicemarknad. Här har du en viktig roll i mötet med våra kunder där du jobbar mot många kontaktytor och med varierande arbetsuppgifter. Du kommer ingå i vårt Servicemarknadsteam bestående av fem Fordonstekniker, tre Servicesäljare och en Teamledare. Centralt för rollen är att erbjuda god service och vara lyhörd gentemot kundens behov. Huvudsakliga ansvarsområden innefattar bl.a.;
 • Självständigt driva egna kundärenden och arbetsorders och tillse att kunderna får bästa möjliga stöd, rådgivning och bemötande genom hela serviceprocessen. Från initial kontakt med kund och en korrekt behovsanalys till anpassat erbjudande av tjänster och leverans av utfört arbete.
 • Inköp och beställning av reservdelar/tillbehör samt lagerhantering - rätt del i rätt tid.
 • Administrera, boka och planera arbetsorders till verkstaden, samt säkerställa att arbetsorderna är korrekta och kompletta.
 • Upprätta betalplaner för kund i enlighet med fastställda rutiner.
 • Hantera administration kring försäkrings-/garantihantering samt fakturering.
  Vem är du?
  Vi söker dig med tidigare erfarenhet från motorbranschen, och som har god förståelse för hur arbetsflödet ser ut i en kundmottagning. I och med de interna och externa kontaktytorna befattningen kräver behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift. Vi ser också att du har en relevant gymnasial utbildning, god datavana samt B-körkort. Erfarenhet av kundvård och klagomålshantering även inom närliggande branscher är meriterande. Vidare är det också meriterande om du tidigare arbetat i programmen Kobra och/eller Cabas.

  Vårt fokus finns hos kunderna och på att tillgodose deras behov genom ett professionellt bemötande, vi ordnar allt - alltid. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du är strukturerad samt att du trivs med varierande arbetsuppgifter och stundtals högt tempo. Vidare ser vi också att du är ansvarsfull med ett problemlösande och flexibelt arbetssätt där du själv planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter. Viktigt är också att du är samarbetsinriktad med intresse och förmåga att hjälpa och stötta andra.

  Om du blir en av oss
  Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder:
  • En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en mycket stark och expansiv koncern med spännande produkter.
  • Kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna.
  • Kontinuerlig och utveckling i rollen och inom organisationen.
  • Personalförmåner i form av bl.a. friskvårdsbidrag, förskottssemester, personalrabatter etc.
  Ansökan
  Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök därför redan idag via länken nedan, dock senast den 30/6 2023. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Team Leader Gabriel Galvez Gabriel.Galvez@bavariabil.se 0858893638.

  Välkommen med din ansökan!

  Sökord: Kundmottagare / Servicerådgivare / Frontmedarbetare
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  14 juli 2023 (41 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Bavaria är en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare.

  Vi har anläggningar i Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristianstad, Arendal, Bryne och Lillestrøm.

  Bavaria ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group som även har verksamhet i Norge och Schweiz samt Hedin Performance Cars (Porsche) och GS Bildelar (Norges största oberoende leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW).

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare