Hoppa till innehåll
Attendo logotyp

Finance Project Manager till Attendo AB

Ansök nu

Just nu söker vi dig med erfarenhet inom projektledning och finansiell analys som vill axla en bred och utvecklande roll som kräver självständighet och proaktivt agerande. Du drivs av att leverera rätt stöd till en spännande och samhällsviktig verksamhet!

Hos Attendo har du i rollen som Finance Project Manager (FPM) och kommer att jobba nära och stötta Head of Treasury i olika delar framför allt kopplat till Treasury och M&A. Du kommer även ha en framträdande roll som projektledare i olika delar av verksamheten främst på CFO-office, så som redovisningsavdelning, controlleravdelning, CFO, olika motparter på de två olika affärsområdena. Du kommer att vara med och driva företagets affärsutveckling, både genom kommande investeringar och genom verksamhetsförbättring.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Finance Project Manager:

  • Cash management
  • Covenantrapportering till våra långivare
  • Delta i olika rörelsekapitaloptimeringsprojekt
  • Delaktig i budget och månad-och årsbokslut avseende Treasury-relaterade delar
  • Huvudkontakt mot finansiell rådgivare i större M&A-transaktioner
  • Jobba nära tillsammans med vår business development team i olika M&A projekt (tex. finansiell due diligence, modellering, framtagande av beslutsmaterial till ledning och styrelse, förhandling och förvärvsuppföljning mm.)
  • Driva olika ad-hoc projekt på CFO-office

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi tror att du som söker har en universitetsexamen inom Finans, redovisning, ekonomi eller industriell ekonomi. Rollen kräver att du minst har arbetat i 3-5 år med erfarenhet från Big4 på en transaktionsavdelning, önskvärt i en roll som management konsult alt. som revisor med mycket goda erfarenheter inom projektledning. Tjänsten kräver också att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper:
Som person bör du vara analytisk och gilla att laborera och tolka siffror för att sen baserat på din analys kunna plocka fram ett tydligt beslutsunderlag. Arbetet kräver därför att du som person har ett stort intresse för affärsutveckling och det är avgörande att du i din roll är kommunikativ och trivs med att kommunicera med människor på olika nivåer i verksamheten. Hos oss på Attendo kommer du inte hamna i en hierarkisk organisation utan här kommer du kunna ta plats och växa i en prestigelös och stöttande organisation. Därför ser vi att du som person också kan stå bakom och bidra till en arbetsmiljö med ditt engagemang och prestigelösa attityd!

Placeringsort: Danderyd, Stockholm

Vad erbjuder företaget dig?
Tillsammans med oss här på Attendo kommer du ingå i en platt organisation som är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och med stora möjligheter att göra karriär.

Om Attendo:
Välkommen till företaget vars syfte är att stärka individen!
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 30 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Attendo med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Meritmind, Marie Edström Barter på 070-509 94 14 eller Charlotte Ekenstam på 073-637 01 89. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 nov. 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare