Hoppa till innehåll
Attendo Sverige AB logotyp

Sälj- och marknadsansvarig LSS & IOF

Är du vår nya sälj- och marknadsansvarig inom området LSS & IOF?
Attendo är en nordisk koncern som utvecklar vård och omsorg i Sverige, Finland och Danmark. Med en marknadsledande position och 15 000 anställda i Sverige arbetar vi för att du som kund ska trivas och kunna leva ditt liv som du vill ha det. Vi erbjuder äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Vi som jobbar på Attendo lägger ner hjärta och själ för att kunna bidra till omsorgen i samhället genom att förse kommunerna med ny kapacitet som behövs för att möta växande behov av omsorg. Vi bidrar också till att ge människor och medarbetare i omsorgen större valfrihet. Vi söker nu efter en sälj- och marknadsansvarig som fortsatt ska hjälpa oss att utveckla kundresan och skapa synergier mellan områdena LSS (Lag om stöd- och service till vissa funktionshindrade) samt IOF (individ- och familjeomsorg).

Vi erbjuder
 • Ett attraktivt jobb med stort hjärta
 • Möjlighet att vara med från början i denna ny-uppstartade roll
 • En arbetsplats med stark sammanhållning och stora utvecklingsmöjligheter
 • Möjlighet att med härliga kollegor bygga och utveckla en verksamhet
 • En arbetsplats med frihet under ansvar
 • Möjlighet att fördjupa och bredda dina kunskaper
 • Ett kompetent och engagerat team som välkomnar dig som ny kollega
Om rollen
Som sälj- och marknadsansvarig LSS & IOF på Attendo är ditt huvudsakliga syfte att utveckla, planera och optimera sälj- och marknadsföringsarbetet inom våra LSS och IOF verksamheter så att respektive verksamhet når sina sälj- och marknadsmål. Tjänsten innefattar även att skapa synergier mellan IOF och LSS boende genom att jobba med hela kundresan.

Rollen innebär ett tätt samarbete med Attendos olika verksamheter där ni tillsammans planerar, genomför och följer upp marknads- och säljinsatser samt sätter KPIer som rapporteras och följs upp veckovis. Tillsammans med övriga säljansvariga skapas rutiner och processer för ett effektivt lokalt säljarbete. Som ett led i vårt ständiga förbättringsarbete utvärderar du försäljning och kommer med förbättringsförslag.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat följande:
 • Veckovisa möten med region- och verksamhetschefer för att driva försäljning
 • Bygga och förvalta kundrelationer med tjänstemän och politiker inom regionens kommuner
 • Ser till att Attendos verksamheter finns representerad i olika forum såsom event, mässor och digitala plattformar med målgruppsanpassade budskap och innehåll
 • Öka inflöde av nya kunder genom att verifiera och följa upp MQL- och SQL:er
 • Stötta och följa upp verksamhetscheferna samt tillhandahålla rätt verktyg för en ökad försäljning
Om dig
För att trivas som sälj- och marknadsansvarig tror vi att du behöver vara relationsskapande, analytisk och ha en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du, precis som vi, anammar mottot ”Laget före jaget” samt är initiativtagande, driven, prestigelös och trivs att arbeta med flera projekt samtidigt. Som sälj- och marknadsansvarig blir du en del av vårt härliga och engagerade marknads- och försäljningsteam som befinner sig i en spännande och expansiv fas. Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

För att ha bästa möjligheter att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:
 • Erfarenhet inom offentliga affärer
 • Erfarenhet inom vård- och omsorg, mycket meriterande med erfarenhet inom LSS
 • Erfarenhet inom marknad & kommunikation
 • Meriterande: Relevant eftergymnasial utbildning
Välkommen att ansöka till ett företag vars syfte är att nationellt stärka den enskilda individen och familjer!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sophia Silfvercrantz. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Sophia Silfvercrantz på nummer 076-0001869 eller sophia.silfvercrantz@salesonly.se

Mer om attendo
Läs mer om oss på vår hemsida: Attendo
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare