Hoppa till innehåll
Andara Professionals logotyp

1st line support till Mörby Centrum

Ansök nu
Har du erfarenhet från kundservice eller teknisk support och letar efter nästa utmaning? Drivs av att hjälpa kunder och att ge en god service? Här får du möjligheten att arbeta i en varierad roll på ett framgångsrikt bolag med kontor mitt i Mörby Centrum!

Arbetsuppgifter:

I rollen som 1st line support ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon och att lägga upp ärenden i kundens ärendehanteringssystem.

Viktigast i din nya roll kommer vara att leverera en god kundupplevelse till kunderna som ringer in samt vägleda kunden pedagogiskt i systemet.

Vi ser att du som söker gärna har erfarenhet av kundtjänst, IT eller teknisk support och älskar att ge service över telefonen till kunder.

Vår kund arbetar i affärssystemet SAP och en av dina arbetsuppgifter är att hitta rätt lösning till kunden som du hanterar i det interna ärendehanteringssystemet.

Fler exempel på arbetsuppgifter kan vara:
 • Ta emot inkommande samtal och lägga upp ärenden.
 • Besvara kyltekniska frågor.
 • Få kunden att ladda ner tekniska appar för självhjälp.
 • Vägleda kunderna i apparna för att kunna lösa deras problem.
 • Slussa vidare kunden till 2st line support eller annan avdelning.
Du ingår i ett mindre team och tillsammans är ni ständigt inloggade på mail och telefon för att för att skapa nöjda kunder och ge den absolut bästa servicen. Tjänsten är placerad i kundens trevliga lokaler mitt i Mörby Centrum. Dina arbetstider kommer vara mån-tors kl 8-16.30 och fre kl 8-16.

Vi tror att det här är bra erfarenheter för rollen:
 • Du har tidigare erfarenhet av kundservice, IT eller teknisk support.
 • Mycket meriterande med utbildning inom kylteknik, el, styr och regler, ventilation, nätverk eller VVS.
 • Du älskar att ge bra kundupplevelse.
 • Du är genuint intresserad av teknik.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Teams).
  Personliga egenskaper:

  För att lyckas i rollen tror vi att du som person är serviceinriktad och nyfiken och trivs med att jobba med problemlösning.

  Du har en positiv attityd. Du sätter alltid kunden i fokus och arbetar alltid för att skapa nöjda kunder. Vidare har du med bra energi och gillar att jobba i team. Du trivs i en social roll med ett högt arbetstempo. Slutligen är du målfokuserad och motiveras av att leverera goda resultat.

  Mer om tjänsten:
  • Tillsättning: snarast möjligt
  • Omfattning: heltid, arbetstiderna är 8-16.30 måndag till torsdag och 8-16 fredagar
  • Placering: Mörby Centrum
  • Uppdragstyp: 12 månaders konsultinhyrning med goda möjligheter till förlängning
  Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår Konsultchef Ellinore Pereira på Ellinore.pereira@andaragroup.se

  Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

  Varför jobba på Andara Professionals?

  Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

  Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

  Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Kontaktperson
  Ellinore Pereira
  Email
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  09 juli 2023 (36 dagar kvar)
  Ansök nu

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare