CI/CD Engineer till Tutus Data AB!

CI/CD Engineer till Tutus Data AB!

Linux, Python, Git och Jenkins - om det här är något du känner dig bekväm med, titta hit! Är du intresserad av säkerhet där det verkligen gäller? Vill du vara med och bidra till det nationella skyddet av Sverige? Då kan den här rollen hos Tutus vara perfekt för dig!
Arbetsuppgifter

Tutus fokuserar nu på att bli bättre på automatisering av deras utvecklingssystem och har därför skapat ett team där du tillsammans med utvecklarna arbetar med uppgifter för att vidareutveckla detta. Bland annat kommer ni bygga upp stödsystem i plattformen Jenkins och leta efter ett integrativt sätt att rationalisera, automatisera och öka test verifierings möjligheterna. Ditt team kommer till en början bestå av dig som är "Lead CI/CD Engineer" som rapporterar till utvecklingschefen, men du driver och leder ändå arbetet inom detta område. Du är admin på din egna dator och du kommer arbeta mycket med frihet under ansvar.

Vidare i denna roll som CI/CD Engineer kommer du exempelivs arbeta med verisionshanteringssystem som GIT och SVN, operativsystem som Linux samt språket Python. Tutus söker därför en senior person med erfarenhet av att driva och vidareutveckla ett högautomatiserat utvecklingssystem. Du ska vara duktig på att knyta ihop och automatisera flöden och har erfarenhet av lämpliga produkter för detta. Du är experten inom ditt område och räds inte av att utveckla Tutus mot bättre tekniker.
Kvalifikationer
  • Innehar ett intresse för IT-säkerhet
  • Innehar erfarenhet av systemen Linux, GIT, SVN, Docker, Android Studio och Appium, make och cmake och plattformen Jenkins och Artifactory.
  • Innehar en eftergymnasial utbildning inom exempelvis datavetenskap, systemvetenskap eller civilingenjör. YH-utbildning med inriktning mot exmeplvis DevOps och testare kan ses som motsvarande.
Det är även meriternade om du:
  • Innehar bra kunskap om Nätverk, IP och PKI.
  • Innehar kunskap om hur en byggmiljö funkar, hur du hanterar den och hur du skapar den.
  • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Företagsspråket är svenska.

Som person ser vi att du har ett högt säkerhetstänk och är duktig på att kommunicera och samarbeta med andra, samtidigt som du är initiativtagande och driver dina uppgifter självständigt. Som CI/CD Engineer hos Tutus behöver du vidare vara självständig och problemlösande där du vill hitta kärnan i problemet du stöter på.

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Danderyd, Mörby Centrum
  • I och med säkerhetsklassade kunder och tjänster, är denna roll säkerhetsklassad vilket innebär att en godkänd säkerhetsprövning med personkontroll är ett krav för anställning.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tutus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se