Systemutvecklare till ChessIT

Systemutvecklare till ChessIT

Vi söker nu en Systemutvecklare till ChessIT i Stockholm!

ChessIT AB levererar CRM-baserade systemlösningar som skräddarsys till respektive kunds unika behov. Företaget befinner sig i en tillväxtfas och nu har du med en bra inställning chansen att komma in i ett bolag i ett tidigt skede och både påverka och utvecklas tillsammans med dem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Skriva lösningsförslag
  • Programmera, testa och dokumentera
  • Aktivt medverka i utvecklingsprojekt, från första workshop till lanserat system
  • Arbeta fram lämpliga tekniska lösningar
  • Agera kontaktperson för kundsystem i förvaltning
Om dig
Vi ser helst att du har minst tre års erfarenhet av en liknande roll. Eftersom mycket av deras hantverk skapas i .Net, C#, SQL är det bra om dina erfarenheter är inom samma område. Chess IT är dock fullt medvetna om att ingen kan allt och de bidrar gärna till din personliga utveckling genom att dela med sig av sin kunskap!

Minst lika viktigt för att du ska göra intryck och lyckas i denna roll är din inställning och viljan att ständigt utvecklas. Du gillar att ha kundkontakt och jobba i team samtidigt som du finner stor stolthet i dina personliga leveranser.

Vi ser vidare att du har en relevant akademisk utbildning inom IT och erfarenhet av utveckling av produktkonfigurator, CRM och/eller BI verktyg ses som meriterande.

Om ChessIT
ChessIT AB levererar CRM-baserade systemlösningar som skräddarsys till respektive kunds unika behov. Som grund används produkten Pivotal CRM från Aptean, som både är ett komplett CRM-system och en modern utvecklingsplattform i en och samma lösning.

Innovation, Kompetens, Kvalitet och Engagemang utgör kärnan i deras verksamhet och de ser såklart att dessa både motiverar dig och gör att du kan identifiera dig med ChessIT.

ChessIT grundades år 2006, har 12 anställda och sitter i fina lokaler precis vid Mörby Centrum.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Ett stenkast från Mörby Centrums tunnelbanestation
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och ChessITs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://workweb.se/
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.