Redovisningsekonom till Werksta

Redovisningsekonom till Werksta

Detta söker vi

Vi söker nu en redovisningsekonom med minst tre års erfarenhet som vill vara en del av vårt redovisningsteam och arbeta med både vår norska och svenska verksamhet. Du kommer att vara med att flytta den löpande redovisningen för vår norska verksamhet från Norge till vårt huvudkontor i Sverige. Du kommer arbeta med leverantörsreskontra, kundreskontra, löpande redovisning, samt månadsbokslut framför allt för den norska verksamheten. Du kommer ingå i redovisningsteamet på sju personer och rapportera till Werkstas redovisningschef. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av arbete med leverantörs- och kundreskontra, löpande redovisning, samt månadsbokslut.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar vid månadsbokslut
  • Kontakt med våra verkstäder, kunder och leverantörer
  • Hantering av inkommande e-mail till ekonomiavdelningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på Werkstas huvudkontor i Danderyd.

Din profil

Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst tre års erfarenhet av redovisning, samt så har du har ett intresse för system. Erfarenhet från att ha arbetat med norska bolag är meriterande men inte ett krav.

Koncernen Werksta
Werksta Stockholm är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP ("PCI V") och f.d. verkstadsägare.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werksta vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 17 verkstäder med cirka 400 anställda. Välkommen till vårt gäng.