Installatör / Servicetekniker för Trygghetskoll hemma, Danderyd

Installatör / Servicetekniker för Trygghetskoll hemma, Danderyd

Trygghetskoll Hemma i Norrort AB är sedan flera år franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Just nu behöver vi fler medarbetare och tillsammans med dig kommer vi att nå våra mål och samtidigt hjälpa privatpersonerna i vår region till en säkrare vardag.

Som Installatör/Servicetekniker är du en av våra många medarbetare som möter våra kunder i deras hem och levererar en förstklassig service i form av trygga installationer och effektivt servicearbete.

Du börjar din karriär hos oss med att arbeta med installation av nya anläggningar vilket innebär att planera installationen i samråd med kunden, utföra installationen på ett professionellt och kvalitetsmedvetet sätt samt utbilda kunden i larmets alla funktioner och den tjänst som ingår. Detta kräver en mycket god social förmåga samt ett genuint intresse för människor, pedagogisk förmåga samt en utpräglad känsla för service.

För att bli framgångsrik i arbetet krävs förutom ovanstående egenskaper ett stort intresse för teknik och en fallenhet för att arbeta praktiskt, givetvis är det meriterande med erfarenhet från arbete med installation och service men det är inget krav, vi letar främst efter personer med en utpräglad servicekänsla. Vi ser även att du har en gymnasiekompetens med dig i bagaget samt att du är självständig, ansvarstagande, drivande och säljande som person.

Resor i tjänsten kan förekomma därför är B Körkort ett krav. Vissa tester förekommer i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning.

Vi tar inte emot ansökningar via mail p.g.a. GDPR.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Kristina M. Mijajlovic på telefonnummer 0708239784 alternativt maila till: kristina.maksimovic-mijajlovic@verisure.se

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 sept (18 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.