Ekonomiassistent sökes för sommarjobb!

StudentConsulting · Ekonomi · löpande

Om jobbet

Information om uppdraget

Läser du ekonomi och har arbetat som ekonomiassistent tidigare? Är du intresserad av ett sommarjobb? Då kan det vara dig vi söker!
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Danderyd. Vår kund är en av de största privata vård-och omsorgsaktörerna i Sverige, Norge och Danmark. De består idag av 45 bolag som erbjuder verksamhet inom affärsområdena personlig assistans, hemtjänst och omsorg.

I rollen som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att avlasta den ordinarie personalen i deras Shared Service Center för arbetsuppgifter inom kundfakturering, kund- och leverantörsreskontra. Tjänsten kommer bland annat innefatta följande arbetsuppgifter:
  • Bokföra kundinbetalningar
  • Kontera och cirkulera leverantörsfakturor
  • Betala och bokföra leverantörsbetalningar
  • Påminnelsehantering
  • Bokslutsuppgifter
  • Månadsvisa avstämningar av kund- och leverantörs balanskonton
Uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Danderyd. Uppdraget startar på deltid i maj och löper därefter på heltid under juni, juli, augusti och deltid i september. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag-fredag.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som läser en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har arbetat med leverantörsreskontra tidigare. Du behöver ha förståelse för hur en kontoplan är uppbyggd för att kunna kontera fakturorna på ett korrekt vis. Du har lätt för att sätta dig in i nya affärssystem och har goda kunskaper i Excel. Som person är du självständig, drivande och positiv. Det viktigaste för denna tjänst är att du är engagerad och öppen för att lära dig. Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!