Junior financial controller till fastighetsbolag

Junior financial controller till fastighetsbolag

Är du intresserad av att utvecklas i en roll som financial controller, och dessutom på ett anrikt fastighetsbolag? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en junior financial controller till en spännande roll där det finns stora möjligheter att utmanas och utvecklas. Din roll kommer främst att innefatta
  • Controlling och analys i systemet ClickView
  • Inhämtning av information från bokslut gällande fastigheter
  • Analys av aktuella siffror
  • Delaktighet i månadsbokslut och andra uppgifter relaterade till redovisning
  • Förbereda och designa årsredovisningar i InDesign med staplar, diagram mm
Du kommer att tillhöra ett redovisningsteam om fem personer, och du rapporterar till redovisningschefen. Vår kund är verksam inom fastighetsbranschen och sitter i Danderyd, på bekvämt avstånd från Mörby Centrums tunnelbanestation.

Vem söker vi?
För denna roll ser vi helst att du har en universitets- eller högskoleexamen inom redovisning samt något års erfarenhet av arbete inom redovisning. Du har erfarenhet av att arbeta analytiskt och att se helheten i siffrorna.

Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar både svenska och engelska på en god nivå. Du är systemintresserad, och det är en fördel om du tidigare arbetat i Clickview eller Cognos men inget krav.

Som person är du noggrann, positiv och utvecklingsbenägen, och du har ett intresse av att arbeta analytiskt och utvecklas i detta.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR med start omgående och som pågår i 6 månader. För rätt person finns därefter möjlighet att bli anställd direkt av kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 apr (41 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.