Junior Financial Controller till välkänt fastighetsbolag

Junior Financial Controller till välkänt fastighetsbolag

Har du en bakgrund inom redovisning, och vill ta nästa steg mot controlling i ett välrenommerat fastighetsbolag? Ta då en minut och läs om denna spännande tjänst!

SJR söker nu för kunds räkning en Financial Controller, som kommer att arbeta både operativt och strategiskt inom ramen för koncernredovisning och analys. Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med kvartalsbokslut
 • Genom analysverktyg ta fram underlag och skapa finansiella presentationer
 • Delta i arbetet med årsredovisnings- och kvartalsrapporter
 • Arbeta med övriga finansiella presentationer och prospekt
 • Vara superuser ERP-system för koncernen
Vår kund är en stor och internationell aktör inom fastighetsbranschen, och sitter i trivsamma lokaler i Mörby Centrum, Danderyd. Uppdraget är en konsultanställning via SJR, med start i januari 2020 och som pågår i 18 månader.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna en civilekonomexamen. Du har inriktat dina studier på redovisning
 • Har arbetserfarenhet från redovisning, prognos- och analysarbete, antingen från sidan av dina studier eller tidigare heltidsjobb
 • Du kan grunderna inom redovisning och kan vara behjälplig vid bokslut
 • Har ett intresse för bostadsfrågor och branschen i sin helhet
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Talar och skriver väl på Svenska och Engelska, då båda språken används i arbetet
Det är meriterande om du arbetat med ekonomi inom ett fastighetsbolag tidigare, eller i en roll som junior Financial Controller. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Click-view/Clik-sense

För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och kvalitetsmedveten, analytisk och ha ett sinne för siffror. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-11-10.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel:
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.