Administratör med fokus på fakturering till vår kund i Danderyd

Administratör med fokus på fakturering till vår kund i DanderydÄr du en serviceinriktad person som gillar att arbeta i en bred roll? Nu söker vi på SJR en ekonomiassistent för konsultuppdrag på 75%-100% med start omgående. Uppdraget sträcker sig fram till september och därefter finns mycket goda chanser till förlängning.


Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med den löpande bokföringen såsom registrera kvitto, stämma av kortbankkonto mot redovisningen. Arbetet kommer också omfatta registrering av tidrapporter, skapa kundfakturor, registrera och skicka fakturor till kunder dels via mail, brevpost samt registrera i kunders fakturaportaler.


Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi och har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du även kunskap inom löneadministration ser vi det som ett plus. Du ska vara en van datoranvändare och ha mycket goda kunskaper i Officepaketet. Redovisning och fakturering sker i Pyramid.

Som person levererar du hög kvalitet och service genom att vara noggrann, ambitiös, lyhörd och serviceinriktad. Du är en prestigelös person som gärna hjälper till och avlastar dina kollegor. För att trivas i rollen ska du vara självgående, lösningsorienterad och bra på att organisera och samarbeta. Du ska kunna ta egna initiativ och komma med nya idéer. Du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 75 % - 100% med start omgående som sträcker sig till september med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076 647 16 43

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 aug (50 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.