Reservdelsman till Porsche

Reservdelsman till Porsche

Dina arbetsuppgifter

Har du ett intresse för motorbranschen och vill utvecklas inom din profession? Är du duktig på att skapa goda långsiktiga relationer och vill jobba hos en attraktiv arbetsgivare inom bilbranschen? Då har vi jobbet för dig!

Porsche Center Danderyd söker just nu en ny reservdelsman till deras team som består av två personer. Som reservdelsman kommer du ha daglig kontakt med dina kollegor och vara en viktig del i deras arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att leverera reservdelar till mekanikerna för att sedan ta emot beställningar från dem. Du kommer även att arbeta administrativt med t.ex. lagersaldo, arbetsorder, faktureringsunderlag och ge service både internt och externt.

Detta är en heltidstjänst där du arbetar kl: 8.00 - 17.00, måndag till fredag. Det är ett konsultuppdrag till en början och på sikt finns möjlighet till att bli direktrekryterad till vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • Erferenhet av att arbeta som reservdelsman
  • B-körkort
  • Hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i systemet automaster
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och som gillar att arbeta i team. Vi ser att du har lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. För att lyckas i rollen är du initiativtagande, ansvarsfull och strukturerad. Du har dessutom en grundläggande affärsmässighet och förstår värdet av att tänka i begrepp som kvalitet, kostnader och intäkter.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070-845 99 04 eller louise.jonsson@2Complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Danderyd
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.