Boendestödjare till Slåttervägens gruppbostad i Enebyberg

Boendestödjare till Slåttervägens gruppbostad i Enebyberg

Nu söker vi på Slåttervägens gruppbostad i Enebyberg timanställda boendestödjare för behov samt sommarvikariat. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 31/2 2020

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Ditt uppdrag
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Om Slåttervägens gruppbstad

Slåttervägens gruppbostad ligger i ett villakvarter i Enebyberg i Danderyds kommun. Gruppbostaden ligger nära Enebybergs torg och Roslagsnäsby Station. Gruppbstaden har fem plaser och präglas av en familjär stämning då våra boende har bott hos oss länge. Våra boende har en utvecklingsstörning eller autism men även somatiska sjukdomar.

Arbetsgruppen är stabil och består av 6 stycken tillsvidareanställda boendestödjare som alla har arbetat länge i verksamheten, Du har också en gruppchef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det är mycket bra stämning i arbetsgruppen och högt i tak där vi delar erfarenhet och kunskap med varandra.

Vi arbetar med djur i omsorgen och har en hund som är hos oss flera dagar i veckan.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
  • har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor
  • är ansvarskännande och har en personlig mognad
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen samt av arbete i äldereomsorgen.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Anställningsform: timanställning vid behov/Sommarvikariat
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 200331
För mer information kontakta: Då vi har många sökande besvarar vi helst frågor via e-post : malin.aronsson@nytida.se
Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se