Servicerådgivare till British Motorgroup i Smista

Servicerådgivare till British Motorgroup i Smista

Vi söker en Servicerådgivare till British MotorGroup i
Smista.


Tycker du att det är kul och stimulerande att hjälpa andra och trivs du dessutom med att arbeta i team och ser styrkan i att uppnå mål tillsammans? Har du goda projektledande egenskaper? Då vill vi träffa dig!

Som Servicerådgivare kommer du ge en god service och säkerställa att kunden får den hjälp som den behöver och att du bemöter kunden med professionalitet och kvalitét under hela verkstadsbesöket.

Rollen i stort

I din roll som servicerådgivare på British MotorGroup i Smista är det du som hanterar och supporterar våra kunder med allt kring deras verkstadsbesök. Du hanterar kontakten med dina kunder, administration och arbetar med merförsäljning. Du är spindeln i nätet som håller ihop alla trådar för att kunden skall få den bästa kundupplevelsen och du är en viktig kugge i att skapa nöjda kunder som blir våra ambassadörer. Du kommer ingå i ett team som består av 6 personer och du kommer arbeta i våra lokaler i Smista.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet från bilbranschen i en serviceorienterad roll. Ett tempo som är växlande över dagen är ingen konst för dig att hantera. Vi tar för givet att du har god datorvana och erfarenhet från att jobba med affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du har minst B-körkort.

Vi söker dig som älskar att ge service, såväl intern som externt. Du har god förståelse och insikt i vad som krävs för att skapa ambassadörer. Du har en väl utvecklad fingertoppkänsla och vet hur du ska hantera de flesta tänkbara situationer som kan förekomma i kundrelationer. Givetvis är det positivt om du har ett bilintresse men det viktigaste är att du brinner för relationen mellan människor och har en hjälpande approach.

Intresserad?

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken, vi tar inte emot ansökningar via mail.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Servicechef Jonathan Schüler 08-409 093 89 eller rekryteringsprocessen Madeleine Grytzell Lundahl madgry@nc.dk

Välkommen till British MotorGroup Stockholm!

British MotorGroup Stockholm, med
anläggningar i Danderyd och Smista, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover. Vi är stolta förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.


Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av
Nic.
Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 790 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 9 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nc.dk
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (7 dagar kvar)