Senior elektronikingenjör

Senior elektronikingenjör

Senior Elektronikingenjör
Har du el och elektronik som brinnande intresse? Vill du arbeta med utveckling och underhåll av avancerad mätutrustning? Tycker du att det är spännande att följa en produkt från idé till nöjd kund? Då är detta jobbet för dig.

Meggers team som utvecklar och underhåller produkternas hårdvara behöver förstärkning för att kunna fortsätta erbjuda sina kunder i den globala energisektorn produkter och support i världsklass.

Arbetsuppgifter
Som Senior Elektronikingenjör har du gedigen erfarenhet inom utveckling och underhåll av elektronik och kommer primärt att arbeta med;
  • Utveckling och underhåll av digital elektronik för inbyggda system
  • Utveckling och underhåll av analog elektronik (mätsystem, kraftelektronik)
  • Att skapa och underhålla teknisk dokumentation
Som elektronikingenjör arbetar du mestadels i projekt i nära samarbete med mjukvaruteamet, produktledning, inköp och produktion. Vid nyutveckling får du chansen att följa en produkt från idéstadiet till leverans till kund. I bolagets kreativa företagskultur får du chans att fortsätta utvecklas, både som person och inom ditt yrkesområde. Megger kännetecknas av en prestigelös, familjär, mångkulturell och respektfull företagskultur som lever enligt värdeorden: omtänksam, kreativ, konsekvent och inspirerande.

Bakgrund och erfarenhet
Du har troligen en högskoleexamen eller liknande inom elektronik och minst 5-10 års erfarenhet av att utveckla och underhålla analog och digital elektronik.

Som person har du ett stort tekniskt intresse och delar gärna med dig av dina kunskaper. Vidare har du ett öppet sinne och god samarbetsförmåga, något som är viktiga egenskaper för att lyckas hos Megger.

Tjänsten kräver också att du är van att arbeta på engelska samt att du har kunskaper i svenska.

Om tjänsten
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Danderyd, Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Megger med AH Executives. Har du frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult.

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt då våra intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AH Executives AB
Sista ansökningsdag 22 juli 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Megger Group är en ledande leverantör av högteknologisk test- och mätutrustning för elkraftsbranschen. Genom att hjälpa våra kunder att leverera den elenergi du använder varje dag på ett effektivt sätt bidrar vi till ett mer hållbart och säkert samhälle. Vi utvecklar och tillverkar avancerad hård- och mjukvara för att erbjuda kunder över hela världen en totallösning innehållande support, service och kurser i provning och underhåll av högspänningsutrustning. Megger Sweden AB omsätter ca 300 Mkr och har drygt 100 anställda på kontoret i Danderyd. För mer info se www.megger.com