Senior Elektronikkonstruktör med digital inriktning

Senior Elektronikkonstruktör med digital inriktning

SENIOR ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR med digital inriktning
Vill du arbeta med utveckling och underhåll av avancerad mätutrustning? Tycker du att det är spännande att följa en produkt från idé till nöjd kund? Då är detta jobbet för dig.

Megger Sweden, som ligger i Danderyd norr om Stockholm, omsätter ca 300 MSEK och har drygt 100 anställda. Kunderna återfinns framförallt inom den internationella energisektorn. Utvecklingsavdelningen arbetar både med nyutveckling och underhåll av befintliga produkter.

Arbetsuppgifter
Som Senior digital konstruktör får du arbeta med utveckling och underhåll av inbyggda system, vilket primärt innefattar arbete med;
  • Utveckling och underhåll av digital konstruktion för inbyggda system
  • Att skapa och strukturera teknisk dokumentation
Meggers hårdvaruteam, som idag består av ~15 personer, arbetar i projektform och i nära samarbete med mjukvaruteamet, produktledning, inköp och produktion. Vid nyutveckling får du chansen att följa en produkt från idéstadiet till leverans åt kund. I bolagets kreativa företagskultur får du chans att fortsätta utvecklas, både som person och inom ditt yrkesområde. Megger kännetecknas av en prestigelös, familjär, mångkulturell och respektfull företagskultur som lever enligt värdeorden: omtänksam, kreativ, konsekvent och inspirerande.

Bakgrund och erfarenhet
Du har troligen en högskoleexamen eller liknande inom elektronik och några års erfarenhet av att utveckla och underhålla digital konstruktion. Minst 2 av dessa år bör du ha jobbat med VHDL programmering.

Det är meriterande om du också har kunskap inom analog elektronik och/eller har erfarenhet av att arbeta med drivrutiner för FPGA och annan mjukvara i gränssnittet mellan mjuk- och hårdvara.

Som person har du ett stort tekniskt intresse och delar gärna med dig av dina kunskaper. Vidare har du ett öppet sinne och god samarbetsförmåga, något som är viktiga egenskaper för att lyckas hos Megger.

Tjänsten kräver att du är van att arbeta på engelska, samt att du har grundläggande kunskaper i svenska.

Om tjänsten
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Danderyd, Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Megger med AH Executives. Har du frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen får du gärna kontakta ansvariga rekryteringskonsulter.

Inez Almquist, inez.almquist@ahexecutives.se ,tel. +46 (0)737 084 194

Niklas Almquist, niklas.almquist@ahexecutives.se, tel. +46 (0)733 640 640

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt då våra intervjuer sker löpande.

Välkommen!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AH Executives AB
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Megger Group är en ledande leverantör av högteknologisk test- och mätutrustning för elkraftsbranschen. Genom att hjälpa våra kunder att leverera den elenergi du använder varje dag på ett effektivt sätt bidrar vi till ett mer hållbart och säkert samhälle. Vi utvecklar och tillverkar avancerad hård- och mjukvara för att erbjuda kunder över hela världen en totallösning innehållande support, service och kurser i provning och underhåll av högspänningsutrustning. Megger Sweden AB omsätter ca 300 Mkr och har drygt 100 anställda på kontoret i Danderyd. För mer info se www.megger.com