Analytisk logistikutvecklare till Logent Transport Management, Stockholm

Analytisk logistikutvecklare till Logent Transport Management, Stockholm

Om tjänsten

Vill du arbeta med Analys & Design inom Transport Management och vara en del av vår tillväxtresa?

Logent Transport Management fungerar som våra kunders förstärkta logistikavdelning. Våra kundåtaganden är långsiktiga då vi tar ett helhetsansvar för kundens transportlogistik, för säkerställande av såväl kostnadseffektivitet som rätt kvalitet.
Vi designar, driftar och löpande effektiviserar våra kunders globala transportlogistik. Analys & Design-avdelningen är en central del i att utforma effektiva lösningar och för att säkerställa ständiga förbättringar åt våra kunder.
I och med att Logent Transport Management växer kraftfullt söker vi nu fler kollegor. Tjänsten innebär en möjlighet att utveckla en unik och bred kompetens inom Transport Management såväl som att Du får en chans att vara en del av Logents fortsatt spännande framgångsresa.

Som utvecklare inom Analys & Design-teamet hos Logent Transport Management kommer du att arbeta med utvecklingsprojekt åt såväl nya kunder som existerande kunder. Vi arbetar i team med kompletterande kompetenser i syfte att leverera bästa möjliga lösning åt våra kunder. Transportlösningarna vi analyserar och tillhandahåller är globala och med alla transportslag, därmed ges en unik möjlighet för dig att skapa en mycket bred kompetens inom området Transport Management. Du deltar i projekt och förstudier, arbetar fram nya logistiklösningar och deltar vid möten med och presentationer för kund. Tjänsten är placerad vid Logents nyrenoverade kontor i Mörby/Stockholm, men innebär närvaro även hos våra kunder (internationellt). Du kommer få en motiverande och trevlig arbetsmiljö tillsammans med alla de övriga transportspecialister som utgör Logent Transport Management.

Din profil

Vi tror att du redan idag arbetar med transportlogistik, antingen som logistikkonsult eller på ett industriföretag. Du har erfarenhet av att utvärdera lösningar inom transportlogistik.
Du har en stor analytisk förmåga och affärssinne, en utåtriktad ådra och gillar mötet med kund. Det nära samarbetet med kund är viktigt för att säkerställa att de designade lösningarna blir effektiva för kunden. Har du erfarenhet av transportinköp ser vi det som meriterande.

Som person är du relationsskapande och trivs i samarbete med andra samtidigt som du är trygg i dig själv och kan driva det egna arbetet framåt på ett självständigt sätt. Du är öppen, nyfiken och utvecklingsinriktad och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är resultatinriktad och trivs i en entreprenöriell kultur där du får vara med och utveckla dig själv och bidra till både teamets och företagets utveckling och uppsatta mål.

Om Logent

Logent har en unik position på marknaden genom sin storlek såväl genom att vara en oberoende tjänsteleverantör inom logistik. Vi har ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2018 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Intresserad av tjänsten?

Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som utvecklare inom Analys & Design. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Fredrik Strömberg, VD på Logent Transport Management, fredrik.stromberg@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.