Kundtjänstmedarbetare för långt uppdrag i Danderyd

Kundtjänstmedarbetare för långt uppdrag i Danderyd

Älskar du att hjälpa människor och motiveras av att hitta lösningar på problem? Har du tidigare arbetat kund- och serviceinriktat samt har erfarenhet av systemet Oracle? Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare för ett långvarigt uppdrag hos ett attraktivt och multinationellt företag beläget i Danderyd!

Om tjänsten
I rollen som kundtjänstmedarbetare består dina arbetsuppgifter av att:
  • ta emot kundsamtal
  • ta emot mail från kunder
  • registrera ärenden och orders i Oracle
  • hantera delbeställningar i Oracle
  • till en viss del arbeta med fakturering
Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat i en serviceinriktad roll där du har haft direktkontakt med kunder via telefon. Krav för tjänsten är att du har arbetat i Oracle, har du även arbetat i SalesForce/ServiceMax ser vi det som ett stort plus. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift, kunskaper i övriga nordiska språk är meriterande.

Vi letar efter dig som arbetar självgående samt är duktig på att identifiera problem och kunna komma med lösningar för att sedan driva igenom dessa. Som person är du social, serviceminded och kommunikativ. Om du dessutom håller dig lugn och har förmåga att prioritera under perioder av högt tryck kommer du bli en uppskattad medarbetare hos vår kund!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid /Danderyd, Stockholm

Tillträdesdag
Omgående

Om anställningen
Tjänsten utgör ett konsultuppdrag som startar omgående och pågår under ett år med möjlighet till förlängning. Som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till företaget. Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal.

Om ansökan
Skicka in CV där det tydligt framgår vad du har för erfarenhet inom service samt vad du kan bidra med i tjänsten. Om du har andra erfarenheter som du tycker har relevans för tjänsten får du gärna beskriva även dem. Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.