Tekniker med kompetens inom medicinska gaser sökes till Danderyds sjukhus

Tekniker med kompetens inom medicinska gaser sökes till Danderyds sjukhus

Tjänsten

Lassila & Tikanoja FM söker en tekniker med kompetens inom medicinska gaser (Gas-tekniker) till Danderyds sjukhus, som kan självständigt utföra tillsyn, skötsel och service samt felsökning av byggnader och installationer rörande gaser och utrustning för medicinska gaser.

På sjukhuset hjälper vi vår kund med att avhjälpa fel och utveckla fastighetsunderhållet för sjukhuset. Vi ansvarar för att upprätta en säker drift med hjälp av ett väl utvecklat förebyggande underhåll. Du kommer att dela din vardag med 30 trevliga kollegor som tillsammans arbetar med drift och underhåll av sjukhuset.

Utöver tillsyn, skötsel och service kommer du att jobba med rondering av utrustning för medicinska gaser, samt beställer och tar emot leveranser av gaspaket. Du är även delaktig i och ansvarar för gaskommittémöten från L&T:s sida samt medverkar vid myndighetsbesiktningar för nya och gamla anläggningar/installationer. Du kommer även vid behov att hjälpa till med sjukhusets övriga driftrelaterade ärenden för att upprätthålla sjukhusets driftsäkerhet.

Din kompetens är viktig för oss och vi ser gärna att du håller dig uppdaterad inom ditt område genom utbildningar och samlad erfarenhet. Utmaningen i denna tjänst blir att ta ansvar för området medicinska gaser och utvecklas med det.

Kvalifikationer
  • Minst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller med högskolebehörighet
  • Dokumenterad erfarenhet och minst 3 års fördjupad kunskap inom medicinska gaser
  • Godkänd grundkurs hos Teknologisk Institut i Centralgasanläggningar för medicinska gaser eller motsvarande erfarenhet
  • Goda kunskaper inom relevanta lagar och regelverk
  • Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Certifikat: Heta Arbeten, Fallskydd, Första hjälpen, Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler, Mobila arbetsplattformar
  • Tidigare erfarenhet som drifttekniker
  • Vidareutbildning inom VVS och/eller säkert vatten
Din profil

Du har daglig kontakt med både personal och patienter i sjukhuset, och därför är det viktigt att du är självgående, gillar kundkontakt, är smidig i sociala relationer och värdesätter kommunikation och återkoppling högt. Ibland behöver du ta hjälp av dina kollegor och därför ser vi att du är öppen för samarbete.

Då du självständigt kommer att ansvara för medicinska gaser på Danderyds sjukhus ser vi att du är proaktiv, ansvarstagande och noggrann med förmåga att se helheten. Vidare har du en god allmän teknisk förståelse och är intresserad av att utvecklas inom ditt yrkesområde.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Platschef Patrik Larsson 070 571 74 23

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.