Projektsamordnare till fastighetsdriften sökes i Danderyds sjukhus

Projektsamordnare till fastighetsdriften sökes i Danderyds sjukhus

Tjänsten

Vi på L&T tar hand om fastighetsdriften i Danderyds sjukhus som är ett förvaltningsobjekt från 20-talet. Eftersom det byggs mycket nytt samtidigt som gamla byggnader renoveras, pågår det flera projekt i olika storlekar. För att minimera störningar letar vi nu efter en projektsamordnare som kommer att inneha helhetsbilden över alla pågående och kommande projekten.

Att jobba som projektsamordnare på Danderyds sjukhus innebär att vara länken mellan Locum, projektledningen (SI projekt) samt L&T i större byggnadsprojekt och i tekniska och praktiska frågor som är kopplade till projekten.

Som projektsamordnare säkerställer du att funktionen på viktiga fastighetstekniska systemen förblir så hög som möjligt under projektarbeten. Du ansvarar för att rätt kompetens kommer till rätt möten och att rätt info kommer rätt personer tillgodo. Utöver detta genomför du kontinuerliga egenkontroller inom projektet och vid överlämnandet tillser du att drift- och underhållsinstruktioner tas fram och överlämnas till driftorganisationen.

Du rapporterar till platschefen och ingår i vår lokala ledningsgrupp. På sjukhuset har L&T 30 anställda tekniker och specialister. Det som genomsyrar hela organisationen är prestigelöst samarbete. Du kommer att få jobba med kompetenta medarbetare i en inkluderande företagskultur.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom fastighetsteknik
  • Minst 3 års projektledarerfarenhet inom teknisk drift/förvaltning och/eller ombyggnadsprojekt
  • Självständigt kunna leda projekt och koordinera och allokera projektresurser
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Byggnadsteknisk kompetens
  • Erfarenhet av att jobba i vårdmiljö
Din profil

Vad som karaktäriserar dig är din förmåga att motivera dina medarbetare med ditt driv. Rollen innebär mycket interna och externa kontakter, vilket kräver att du har förmåga att skapa goda relationer, och att vara kommunikativ och tydlig. Vidare är du noggrann och strukturerad och kan hantera olika arbetsuppgifter parallellt, med bibehållen prioriteringsförmåga.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen får du gärna kontakta oss:

Platschef Patrik Larsson, 070 571 74 23

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 feb (34 dagar kvar)