Ledare som är intresserad av fastighet och miljö?

Ledare som är intresserad av fastighet och miljö?

Är du en motiverande och coachande ledare med bakgrund inom fastighetsbranschen? Är du nyfiken på hur det skulle vara att jobba i ett börsnoterat bolag som jobbar aktivt mot att fastigheterna inte ska ha ett bäst före -datum? Kom med på vår resa mot en mer miljövänlig morgondag som

Gruppchef

Med hjälp av 35 kunniga medarbetare säkerställer vi att fastighetsdriften av 250 000 kvadratmeter fungerar smidigt på Danderyds sjukhus. Du kommer att ha omkring tio direktrapporterande tekniker inom olika teknikområden som du stöttar med ditt ledarskap. Denna tjänst är perfekt för dig som inte helt vill tappa kontakten med tekniken men ändå brinner för personalfrågor. Du kommer att ha en nära kontakt med kunden och upprätthåller en god dialog via kundmöten och återkoppling. Vi ser även att du är van vid att jobba med administrativa arbetsuppgifter och ekonomi.

För att glänsa i denna roll brinner du för ledarskap och utveckling av din personal samt har förmågan att motivera och engagera dina medarbetare. Eftersom du dagligen möter våra kunder är även ett starkt kundfokus och professionalitet mycket viktig. På L&T har vi en stark entreprenörsanda, och vi önskar att du också jobbar för att nå resultat med ett bra driv.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom fastighetsteknik, minst motsvarande 1,5 års KY-utbildning
  • Några års erfarenhet av ledarskap gärna inom fastighetsbranschen
  • God svenska i tal och skrift
  • God datorvana och administrativ förmåga
  • B-körkort
Det är även meriterande om du har:

Projektledarerfarenhet, behörig för BAS-P/U, erfarenhet inom systematiskt brandskyddsarbete.

Vi gör urval och intervjuer löpande samt använder tester i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterande chef Patrik Larsson, 070 571 74 23

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Fastighet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 jan 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.