Gruppchef- el, brand och hissar Danderyd

Gruppchef- el, brand och hissar Danderyd

Som gruppchef, för vår arbetsgrupp med fokus på el, brand och hissar, jobbar du i nära samarbete med både tekniker och kund. Du kommer till exempel att jobba med arbetsledning och samordning av arbetsorderflödet och säkerställa att arbetet utförs i rätt tid. Du kommer att hålla personalmöten samt genomföra medarbetar- och lönesamtal. Då du jobbar nära kunden, ingår det i dina arbetsdagar att hålla driftmöten med kunder och förvaltare samt vara i kontakt med leverantörer och myndigheter. De mer administrativa arbetsuppgifterna innefattar fakturering, offerter samt attestering.

Du kommer att dela din vardag med 35 andra L&T:s medarbetare som arbetar med drift och underhåll av sjukhuset.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom fastighetsteknik, minst motsvarande 1,5 års KY-utbildning
  • Några års erfarenhet av personalledning och verksamhetsstyrning
  • Projektledarerfarenhet med yrkesvana från fastighetsdrift
  • Behörig för BAS-P/U
  • God förmåga att kommunicera med kunder och medarbetare
  • God svenska i tal och skrift
  • God datorvana och administrativ förmåga
  • B-körkort
För att lyckas i denna tjänst ska du trivas i en arbetsledande roll, gilla eget ansvar samt vara teknikkunnande. Eftersom du kommer att jobba nära kunden så är det viktigt att du tycker om, och har förmågan, att bygga långsiktigt goda relationer. Dessutom är det viktigt att du är driven och pedagogisk med en prestigelös inställning gentemot dina kollegor och medarbetare.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf. Platschef Daniel Feuk Wallin, 0706411768 eller rekryterare Anna Hovrén 0730711270
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.