Energitekniker sökes till ett sjukhusuppdrag i norra Stockholm!

Energitekniker sökes till ett sjukhusuppdrag i norra Stockholm!

Tjänsten

Lassila & Tikanoja söker en energitekniker som kommer att jobba för ett av våra sjukhusuppdrag i Stockholm. L&T representerar en fastighetsdrift som gör att den dagliga vårdverksamheten kan bedrivas med minimala avbrott eller skador. Nära samarbete med vården förekommer dagligen och verksamhetens behov ändras kontinuerligt.

Som energitekniker ansvarar du för att optimera sjukhusanläggningarna med syfte av dels att förbättra driftsäkerheten och samtidigt att vi ska uppnå uppsatta energi och miljö mål. I ditt arbete kommer du att genomföra bland annat klimatronderingar och analyser för att säkerställa ett optimalt klimat. Du jobbar också med drift, styr och regler, tillsyn, skötsel, felsökning, felanmälningar samt planering och uppföljning av underhåll. Dessutom kommer du att jobba till viss del med administration, såsom att ta fram månadsrapporter.

Placeringen är på Danderyds sjukhus, som innefattar 240 000 kvadratmeter av spännande teknik, inklusive ett nybyggt akutsjukhus. Du kommer att dela din vardag med 30 andra L&T medarbetare som gemensamt arbetar med att förbättra driften och underhållet av sjukhuset.

Kvalifikationer
  • Relevant eftergymnasial utbildning på minst 1,5 år / 300 YH-poäng
  • Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och fördjupande kunskaper inom fastighets- och underhållsteknik
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God kompetens inom administration då all rapportering sker digitalt
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort
Meriterande
  • Kunskaper i projektledning av mindre projekt
  • SCADA system för driftövervakning och styrning av HVAC
Din profil

Arbetet ställer krav på dig att jobba både självständig och i grupp, vara serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga. Du kommer att jobba nära kunden och därför är det viktig att du är kommunikativ samt trivs med kundkontakt. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering och därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Energisamordnare Adam Embaie, 072 500 62 10

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb (17 dagar kvar)