Elektriker till Danderyds sjukhus

Elektriker till Danderyds sjukhus

Tjänsten

Vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker, med placering på Danderyds sjukhus. Känner du att du har jobbat färdigt med nyinstallation av elanläggningar och vill få mer mångsidig användning för din kompetens? Om du dessutom gillar att jobba med snabba puckar, ha det extra trevligt på lunchrasterna samt slippa de eviga trafikköerna i Stockholm, tror vi att denna är tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter som förekommer i ett sjukhus. Fokus på arbetet ligger på service av elanläggningar och att lösa de felanmälningar som rullar in under dagen. Övergripande jobbar du för att sköta de byggnader som omfattas av entreprenaden utan avbrott och skador med stor fokus på energioptimering. All rapportering sker elektronisk via mobilen.

Detta jobb är extra spännande eftersom du kommer att jobba med fastighetsdriften på ett förvaltningsobjekt som är från 20-talet. Då Danderyds sjukhus byggs om får du jobba med nya komplexa och intressanta byggnader samt teknik. Du kommer att ingå i vårt engagerade team på 35 personer och ha duktiga arbetsledare som bollplank. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet.

Kvalifikationer
  • Teknisk utbildning inom el
  • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet
  • Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, m.m. då all arbetsorder- och tidsrapportering sker digitalt
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
Det är dessutom meriterande om du är en behörig elektriker (ej ett krav).

Din profil

Du kommer långt om du är nyfiken som person. Dessutom gillar du att lära dig nya saker och lösa problem eftersom arbetsuppgifter som inte är rutinmässiga förekommer ofta. Vidare är du duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer, eftersom dina arbetsuppgifter drivs av de felanmälningar som du får. Du har daglig kontakt med både personal och patienter i sjukhuset, vilket ställer krav på dig att ha en god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera de förekommande arbetsuppgifterna och situationerna på ett professionellt sätt.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Gruppchef Gustavo Figueroa, 072 220 88 71

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (30 dagar kvar)