Drift-/ventilationstekniker sökes till Danderyds sjukhus

Drift-/ventilationstekniker sökes till Danderyds sjukhus

Tjänsten

Har du erfarenheter av styr- och reglerteknik och energibesparande åtgärder? Trivs du i en spännande miljö med både ny och gammal teknik? Med en fast placering på Danderyds sjukhus söker vi dig som vill vara med och säkra den dagliga driften av en av Stockholms största akutsjukhus.

Vi levererar fastighetsservice dygnet runt på Danderyds sjukhus, som innefattar 240 000 m2 av spännande teknik inklusive ett nybyggt akutsjukhus. Du kommer att dela din vardag med 30 andra L&T:s medarbetare som gemensamt arbetar med att förbättra driften och underhållet av sjukhuset.

Som drifttekniker inom ventilation arbetar du med felsökning av ventilationssystem, vilket utmanar dig då de tekniska delarna i ventilationsanläggningarna är av varierande teknisk status. Du jobbar också med rengöring av aggregat med filterbyte, tätning av ventilationssystem, samt rengöring av ventilationskanaler, don och fläktar. Utöver dessa medverkar du vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Du kommer även att hjälpa till med sjukhusets övriga driftrelaterade ärenden för att upprätthålla sjukhusets driftsäkerhet.

Kvalifikationer
  • Minst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller med högskolebehörighet
  • Minst 3-års dokumenterad erfarenhet av fastighetstekniska uppdrag med inriktning ventilationsteknik, t.ex. installation, service eller injustering
  • Styr- och reglerteknik, bl.a. Modbus RTU, PLC
  • Jobbat med fastighetsautomation och systematisk felsökning
  • Talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska
  • B-körkort
Meriterande
  • Kunskap om injustering av luftflöden
  • Vidareutbildning för OVK-besiktningar
  • Certifikat: Heta Arbeten, Fallskydd, Första hjälpen, Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler, Mobila arbetsplattformar
Din profil

Du träffar både personal och patienter på sjukhuset, och därför är det viktigt att du är smidig i sociala relationer och värdesätter kommunikation och återkoppling högt. Du tycker om att vara hjälpsam och sprida den kunskap och kompetens du har, men har också förmågan att ta hjälp av andra där du ser att det kan leda till bättre lösningar. Tekniken på sjukhuset kan vara utmanande och därför behöver du ha en god allmän teknisk förståelse, vara självgående, strukturerad och noggrann i arbetet. Du motiveras av problemlösning och kan se hur små detaljer påverkar helheten.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Gruppchef Rosalie Stebel, 070 484 75 53

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.