Brandtekniker till Danderyds sjukhus

Brandtekniker till Danderyds sjukhus

"Brinner" du för SBA? Har du tappat tålamodet för Stockholms bilköer? I så fall väntar 240 000 kvadratmeter av spännande teknik i ett och samma sjukhus på dig i Danderyd. Vi behöver din hjälp och söker nu en

Brandtekniker

I denna roll arbetar du med varierande uppgifter inom SBA. Din arbetsdag kan till exempel innebära brandskyddskontroller, till- och frånkoppling av brandlarm och sprinkler, rondering och åtgärder därefter, samt tillsyn & skötsel på avtalade objekt. Du kommer även att planera och utveckla SBA-arbetet i organisationen. Eftersom placeringen är i ett sjukhus, är det viktigt att du förstår hur de olika fastighetstekniska systemen samverkar med brandlarm och sprinkler.

Vi söker dig som har service nära hjärtat och är van vid kundkontakt, eftersom du kommer att jobba nära kunden och hyresgästerna. Du har ett eget driv i arbetet och är lösningsorienterad. Även om arbetstempot ibland kan vara högt kan du behålla lugnet och jobba systematiskt och noggrant.

Ett glatt gäng på 30-tal L&T:s medarbetare välkomnar dig till Danderyds sjukhus! Du kommer säkert att trivas hos oss.

Kvalifikationer
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom brandskyddsarbete
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom fastighetsteknik, minst motsvarande 1,5 års KY-utbildning
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser även gärna att du har någon typ av certifiering inom brandskydd, t.ex. koordinator, Heta Arbeten, Föreståndare brandfarlig vara eller Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler.

Vi gör urval och intervjuer löpande samt använder tester i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterande chef Daniel Feuk-Wallin, 0706411768

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.