Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel

Hortologerna i Danderyd söker nu tre stycken positiva personer som kan bidra till deras trädgårdsskötsel-team. Företaget arbetar med varierande trädgårdsarbete i olika typer av bostadsområden i norrort.

Tjänsten är på heltid och pågår under sex månader med start den 1:a april. Det finns goda möjligheter till förlängning efter de nämnda sex månaderna. Detta är ett konsultuppdrag genom Just Arrived. Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult ute hos företaget i Danderyd. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta måndag till fredag. Det viktiga är att du alltid utför dina arbetsuppgifter utefter kundens önskemål och efterfrågan. I ditt arbete kommer du i huvudsak arbeta med;
  • Gräsklippning med maskin
  • Trimning av gräs och buskage
  • Ogräsrensning
  • Städning av utemiljöer
Tjänsten har mycket varierande arbetsuppgifter och passar någon som tycker om att arbeta utomhus.

Vem vi söker

För att kunna trivas som trädgårdsarbetare hos Hortologerna i Danderyd är det viktigt att du är en driftigt och kommunikativ person som tycker om att arbeta i grupp, samt ta ett stort ansvar för de arbetsuppgifter som du utför. Det är även viktigt att du har ett intresse för trädgårdsarbete och trivs i att arbeta i utemiljöer. Det är även mycket viktigt att du representerar Hortologerna i Danderyd på bästa och har en vilja att bidra till både egen utveckling och till arbetsgruppens mål. Därför lägger vi stor vikt på att du har en glad och social personlighet som kan bidra med positiv energi till arbetsgruppen.

Till denna tjänst har vi följande krav:
  • Du kan förstå och göra dig förstådd på svenska
  • Giltigt B-körkort
Meriterande

Utbildning inom trädgårdsarbete är meriterande

Denna varierande tjänst erbjuder dig en bra möjlighet till att lära dig mer om trädgårdsarbete och gör dig attraktiv för jobb inom branschen. Vi går igenom ansökningar löpande, välkomen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://justarrived.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara enkelt för nyanlända och svenska arbetsgivare att möta varandra. Just Arrived matchar nyanlända kandidater med uppdrag hos arbetsgivare i Sverige. Naturligtvis med schyssta villkor för alla parter.