Hårdvaruansvarig sökes till ett spännande IT-Säkerhetsbolag

Hårdvaruansvarig sökes till ett spännande IT-Säkerhetsbolag

Hårdvaruansvarig sökes till ett spännande IT-Säkerhetsbolag.
Vår kund är ett marknadsledande produktbolag inom kryptosäkerhet. De utvecklar brandväggar, VPN-produkter och krypteringsprogram till organisationer med höga säkerhetskrav, däribland Försvarsmakten, MUST och Regeringskansliet. De expanderar nu och söker en hårdvaruansvarig.

Om tjänsten
Vår kund är ett framgångsrikt företag som grundades 1992. Företaget utvecklar krypto- och IT-säkerhetsprodukter till kunder med höga krav på säkerhet och assurans. Företaget är ledande på produkter för säkerhetsnivån Restricted och levererar lösningar till organisationer och företag i Sverige och utomlands. Vår kund är den enda leverantör som av svenska försvaret fått certifierade och evaluerade mjukvarulösningar godkända som krypto för att skydda rikets säkerhet.

Deras kunder kräver säkerhetslösningar av första graden. De arbetar med den senaste tekniken i en snabbväxande, innovativ och spännande bransch. De är ett personligt företag där teknik och säkerhet är ledord.

Arbetsuppgifter
Som hårdvaruansvarig har du en nyckelroll i att ta fram hårdvaruplattformar för företagets olika produkter. Du agerar projektledare under hela livscykeln, allt från kravställning, utprovning, inköp och verifiering till support, garanti och avveckling. Deras produkter innefattar allt från mobila personliga enheter till rackmonterade serverinstallationer för både kontor och ruggade tillämpningar. Du kommer att ha kontakt med såväl interna utvecklare och kravställare, hårdvaruleverantörer samt kunder och slutanvändare.

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi söker någon med teknisk bakgrund och som har kunskap och förståelse för moderna Intel- och ARM-baserade arkitekturer. Du har erfarenhet av sourcing / supply-chain / OEM och har jobbat med kravställning och inköp av hårdvara eller komponenter i större volymer. Du är analytisk, noggrann men har också insikt i kommersiella villkor och förutsättningar. Du är van med att arbeta i självständigt och med stort ansvar.

Krav
För denna tjänst begär kunden utdrag från Polis/Säkerhetspolisen där kravet är att registret är blankt.
  • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av hårdvaruutveckling och projektledning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Meriterande
  • Qualcomm / mobila plattformar
  • TEMPEST / RÖS
  • Nätverk- och IT-säkerhet
Villkor och förmåner
Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Ort: Stockholm, Mörby

Arbetstider: 09.00-17.00, Flex tillämpas

Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökan löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Danderyd
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)