Snickare och målare

Snickare och målare

JPR Entreprenad expanderar och behöver utöka med fler duktiga snickare och målare för arbeten både i Stockholm och Gävle.

Arbetsuppgifter:

  • Om/tillbyggnationer
  • Lokalanpassningar
  • Renovering
  • Tak/fasadbyte
  • Målning
Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom byggbranschen med ett driv och service känsla och som kan arbeta självständigt och i grupp. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi jobbar i hela Stockholm men främst Norrort Täby, Djursholm, Danderyd, Åkersberga mm. Vi har även avdelning i Gävle.

JPR Entreprenad AB kan erbjuda dig som medarbetare möjligheter till utveckling, varierande arbete och möjlighet att utföra ditt arbete med kvalité och stolthet. Vi tillämpar bra lönevillkor med goda förmåner. Tjänsten är heltid med sedvanlig 6mån provanställning.

Ansökan
Ansök idag! JPR Entreprenad AB är ett expansivt bolag som ständigt söker efter fler medarbetare inom olika tjänsteområden. Vi välkomnar spontan ansökningar och vi ser fram emot just din ansökan. patrik.lindvall@jprentreprenad.se
Mer info
Kontaktperson Patrik Lindvall
Telefon 0790683718
Email Mejla Patrik Lindvall
Område Danderyd
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi jobbar med er som beställare och skapar trygghet genom vår gemensamma kunskap. Med vår gedigna erfarenhet i kombination med vår breda expertis inom branschen, en trevlig atmosfär och er kunskap om fastigheten skapar vi unika och fantasiska miljöer att både arbeta, leva och bo i.